"Έλαμπε" από πάνω μέχρι κάτω - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Νατάσας Μποφίλιου με γκρι σετ γεμάτο στρας

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: NDP
Πηγή φωτογραφίας: NDP

Την Πέμπτη 8/9 η Νατάσα Μποφίλιου πραγματοποίησε μία υπέροχη συναυλία στο Θέατρο Βράχων, καθώς η δουλειά για εκείνη δεν τελείωσε ποτέ, όπως αποκάλυψε στην τελευταία της συνέντευξη. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε πριν βρεθεί στη σκηνή, αλλά την απαθανάτισε και κατά τη διάρκεια που τραγουδούσε και η εμφάνισή της είναι το κάτι άλλο!

Επέλεξε ένα πανέμορφο σετ με μία παντελόνα και ένα κιμονό σε γκρι αποχρώσεις με στρασάκια σε όλη την επιφάνεια, με αποτέλεσμα την ώρα που όλα τα φώτα έπεφταν πάνω της, εκείνη έλαμπε κυριολεκτικά. Το σύνολό της το ολοκλήρωσε φορώντας έναν λευκό κορσέ, ενώ δεν φορούσε καθόλου αξεσουάρ, διότι είχε αφήσει τις φουντωτές της μπούκλες κάτω, κρύβοντας τα αυτιά της, ενώ τα χέρια της κρυβόντουσαν από τα μακριά μανίκια που είχε το πανωφόρι.

Καθώς χοροπηδούσε τραγουδώντας τα τραγούδια της, είδαμε και το εντυπωσιακό παπούτσι της, το οποίο ήταν ένα ασημί πέδιλο με χοντρό πάτο για να της δίνει ύψος, καθώς η καμπάνα που έκανε το παντελόνι έφτανε μέχρι το πάτωμα. Το μακιγιάζ της, από την άλλη πλευρά, ήταν λιτό, με λίγη λάμψη στα μάτια.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Νατάσας Μποφίλιου στην συναυλία της

Νατάσα Μποφίλιου

Νατάσα Μποφίλιου συναυλία

Νατάσα Μποφίλιου εμφάνιση

Η απίστευτη ατάκα που άκουσε για την καριέρα της

Καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» βρέθηκε σήμερα 8/9 η αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου, που μίλησε για την ζωή και την καριέρα της. Μεταξύ άλλων μίλησε και για την επική ατάκα που έχει δεχτεί από έναν μικρό φίλο της, που δεν τη θεώρησε και πολύ γνωστή, παρά τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα που έχει λάβει όλα αυτά τα χρόνια.

Ενδεικτικό της καριέρας της πέρα από τους ατομικούς της δίσκους και τους χιλιάδες θαυμαστές που την ακολουθούν είναι και η πρόσφατη συνεργασία της με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού έντεχνου τραγουδιού στη χώρα μας, που χαροποίησε πολλούς.

Στη συνέντευξή της λοιπόν μίλησε και για αυτό το ξεκαρδιστικό περιστατικό:

«Πρέπει να σου πω ένα πάρα πολύ αστείο περιστατικό. Είναι ένας πιτσιρίκος, συμμαθητής του, έρχονται όλα τα κοριτσάκια να με αγκαλιάσουν και να βγάλουμε φωτογραφία, κι αυτός με κοίταζε πολύ διερευνητικά. Και μου λέει “κυρία, γιατί δεν κάνετε κανένα ντουέτο με κανέναν γνωστό καλλιτέχνη, να γίνετε κι εσείς γνωστή;”.

Του λέω “είμαι ήδη γνωστή” και μου λέει “δεν είστε και τόσο γνωστή”. Τον ρώτησα αν με έχει γκουγκλάρει και μου λέει “σας γκούγκλαρα κυρία, έγραψα Νατάσα και μου βγήκε πρώτα Θεοδωρίδου”», είπε η Νατάσα Μποφίλιου.