«Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του» - "Στάζει" μέλι η Νατάσα Μποφίλιου για τον σύζυγό της μετά από 10 χρόνια σχέσης

Δεν σταματούσε να χαμογελάει όσο μίλαγε γι' αυτόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του» -

Η Νατάσα Μποφίλιου, το τελευταίο διάστημα, είναι όλο αποκαλύψεις. Μετά τις δηλώσεις της για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της, η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη, την Πέμπτη 8/9, και μίλησε για την καριέρα της, για την οικογένειά της, τις απόψεις της, αλλά και τον σύζυγό της.

Πιο συγκεκριμένα, δεν μπορούσε να κρύψει πως "λιώνει" για τον καλό της 10 χρόνια μετά την γνωριμία τους, αφού μιλούσε για εκείνον και "έσταζε μέλι", ενώ δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει. Τόνισε, μάλιστα, πως η μέρα του γάμου τους ήταν η πιο όμορφη που έχουν ζήσει ποτέ.

Τα τρυφερά λόγια της Νατάσας Μποφίλιου για τον σύζυγό της

«Αν δεν δουλέψουμε, δεν μπορούμε να ζήσουμε. Εννοείται, γιατί, μην ξεχνάμε το είδος στο οποίο καταπιανόμαστε, είπε εξηγώντας πως δεν έχει την πολυτέλεια να τα παρατήσει όλα και να ταξιδέψει για λίγο διάστημα.

Ο κάθε άνθρωπος φτιάχνει τη ζωή του και τις επιλογές του, σύμφωνα με αυτά που είναι γι' αυτόν σημαντικά και απαραίτητα. Επειδή είμαι λίγο κολλημένη, δεν έχω πολλά διλλήματα στη ζωή μου. Δε θέλω να έχω μία φωνή μέσα μου που να μου λέει "γιατί το έκανες αυτό;"», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τον άνθρωπό της: «Τον παρατηρώ και με εκπλήσσει και με συγκινεί κάθε φορά και με συγκλονίζει, γιατί μου αρέσει πολύ, είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του και μ' αρέσει ο τρόπος που κινείται, ο τρόπος που υπάρχει μέσα στο χώρο. Οπότε, ναι, τον παρατηρώ. Κλείνουμε 10 χρόνια μαζί, γιατί παντρευτήκαμε την ίδια μέρα που τα φτιάξαμε».

«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου, σίγουρα. Νομίζω και του Χρήστου», δήλωσε για την ημέρα που "έγιναν ένα".

Οι σπάνιες φωτογραφίες της με τον συζύγό της από τις διακοπές τους

Η Νατάσα Μποφίλιου είναι παντρεμένη εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια με τον Χρήστο Κορτσέλη και είναι πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ. Για τις διακοπές τους βρέθηκαν στο ησυχαστήριο της τραγουδίστριας στην Φολέγανδρο και παρόλο που οι δυο τους δεν συνηθίζουν να μοιράζονται τις στιγμές τους δημόσια, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες τους.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε από τη μία τον σύζυγό της την ώρα που χαλάρωνε μπροστά από τη θέα του νησιού στο ηλιοβασίλεμα, ενώ αργότερα πρόσθεσε και μία ακόμη στην οποία πόζαραν και οι δυο ακουμπώντας τα κεφάλια τους, με τα βλέμματά τους να εκφράζουν μία απίστευτη ηρεμία.

Νατάσα Μποφίλιου σύζυγος

Νατάσα Μποφίλιου άντρας

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

Πηγή εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram / Νατάσα Μποφίλιου