Με ελαφρύ μακιγιάζ και αέρινα ρούχα - Στο ησυχαστήριο της η Μποφίλιου στα διαλείμματα από την περιοδεία της

Πολύ ανέμελη...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με ελαφρύ μακιγιάζ και αέρινα ρούχα - Στο ησυχαστήριο της η Μποφίλιου στα διαλείμματα από την περιοδεία της

Η Νατάσσα Μποφίλιου πέρασε άλλο ένα εκρηκτικό καλοκαίρι με συναυλίες, που έδωσε σε πολλά μέρη της Ελλάδας με το κοινό να γεμίζει όλους τους χώρους και να έχει μεγάλη ανυπομονησία να την συναντήσει.

Μπορεί να μην έκανε 3 μήνες διακοπές, όπως πολλοί καλλιτέχνες αλλά για την τραγουδίστρια το νόημα βρίσκεται στη συνάντησή της με το κοινό υπερνικώντας ακόμα και τις πιο μεγάλες δυσκολίες, που έτυχε να βρει. Σε κάθε περίπτωση, το τέλος του καλοκαιριού τη βρίσκει ανέμελη στη Φολέγανδρο να ξεκουράζεται με φίλους και τον σύζυγό της.

Η Νατάσσα Μποφίλιου κάνει διακοπές στη Φολέγανδρο

«Έτσι έφυγαν αυτές οι 9 μέρες. Σαν καθαρό νεράκι. Στο νησί της καρδιάς, με ανθρώπους της καρδιάς ♡
Σήμερα έχει πονόλαιμο, βροχή και την μελαγχολία της επιστροφής... Άντε κι ένα κλείσιμο ματιού σε όσα μας περιμένουν... Ελπίζουμε στα καλύτερα όλοι οι αθώοι».

Μποφίλιου - Φολέγανδρος
Μποφίλιου - Νατάσσα

Όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια για την σωματική κακοποίηση που έχει δεχτεί

Άκρως αποκαλυπτική και ειλικρινής, ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου,σε συνέντευξη της στον Ελληνικό FM.Η δημοφιλής και ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για τη δουλεία της, για τον σύζυγό της, αλλά αναφέρθηκε και σε μια άσχημη εμπειρία της καθώς στο παρελθόν έχει βιώσει και εκείνη σωματική κακοποίηση.

Παρότι κάνει σπάνια εξομολογήσεις της για τον σύζυγό της, είπε χαρακτηριστικά πως «όταν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος είναι ένα φοβερό ταξίδι. Υπήρξε και συνεχίζει να είναι φάρος στη ζωή μου. Είμαι από αυτές που κλαίνε όταν λένε για τον άντρα τους. Κατ’ αρχήν δεν πίστευα ποτέ ότι θα παντρευτώ, επίσης δεν ήμουν από αυτούς που θεωρούσαν τη συντροφικότητα αυτοσκοπό.

Ήμουν από αυτούς που τη ψιλοσνομπάρουν. Δεν είχα πολλές σχέσεις ούτως ή άλλως αλλά όταν γνώρισα τον άντρα μου είπα ότι αυτός ο άνθρωπος θα κάνει τη ζωή μου καλύτερη και θα την πάει παρακάτω».

Σχετικά με το #metoo,(ξεκίνησε η πρώτη δίκη που αφορά το #metoo) η Νατάσσα Μποφίλιου εξομολογήθηκε ότι «μου έχει συμβεί ένα γεγονός μέσα στη δουλειά, πολύ σοβαρό. Δεν σκέφτηκα να το καταγγείλω. Δεν ήταν σεξουαλική κακοποίηση, ήταν σωματική κακοποίηση… Ήταν επίθεση. Υπήρχε στη δική μας γενιά το “γίνονται αυτά, είναι στο χέρι σου να το αντιμετωπίσεις”. Όχι δεν είναι στο χέρι μου να τα αντιμετωπίσω, δεν πρέπει να γίνονται».