«Ήταν από τις δυσκολότερες συνθήκες που έχουμε αντιμετωπίσει» - Συγκλονίζει η Νατάσα Μποφίλιου

«Κάποιοι από μας (εγώ) με βαρύ ιστορικό ιλίγγων χρειάστηκαν φάρμακο για να παίξουν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν από τις δυσκολότερες συνθήκες που έχουμε αντιμετωπίσει» - Συγκλονίζει η Νατάσα Μποφίλιου

Έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Νατάσα Μποφίλιου, η οποία πριν μερικές ώρες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε συναυλία της που έδωσε στο κάστρο του Πλαταμώνα,

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η Νατάσα Μποφίλιου στην τελευταία της συναυλία

«Η συναυλία στο Κάστρο Πλαταμώνα ήταν από τις δυσκολότερες συνθήκες που έχουμε παίξει… Η σκηνή ήταν επικλινής όπως το έδαφος και κυλούσαμε όλοι προς το πίσω. Στην κυριολεξία. Προς τα πίσω. Κάποιοι από μας (εγώ) με βαρύ ιστορικό ιλίγγων χρειάστηκαν φάρμακο για να παίξουν, κάποιοι κατέβηκαν με πολύ πιο γυμνασμένα μπράτσα από την προσπάθεια να σπρώχνουν προς τα μπρος το τσέλο τους και κάποιοι με δάκρυα από την πίεση και τη δυσκολία να παίξουν ένα πιάνο σε γωνία.

Πότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα αντιμετωπίσεις σε μια περιοδεία… Και ζωή να ‘χουμε, έχουμε δει πολλά… Μπορείς όμως να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα! Αν είσαι αποφασισμένος να τα δώσεις όλα, no matter what, κάποιος θα είναι εκεί για να τα δεχτεί και να σε κάνει να υποτιμήσεις τόσο πολύ κάθε δυσκολία, που στο τέλος δεν θα θυμάσαι τι χρειάστηκε για να σταθείς στο ύψος της κατάστασης. Αδέρφια, σας ευχαριστούμε που είστε πάντα αυτός ο ‘κάποιος’. Που είστε πάντα αυτός ο φάρος που μας δείχνει το δρόμο ???? Που είστε πάντα αυτοί που τα σβήνουν όλα, εκτός από τα σημαντικά. Πάμε για τα επόμενα! Σας λατρεύω» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Νατάσα Μποφίλιου, η οποία πρόσφατα πήρε θέση στην κόντρα του Δεληβοριά με τον Κούγια.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η Νατάσα Μποφίλιου στην τελευταία της συναυλία

Αφοπλίζει η Nατάσσα Μποφίλιου σχετικά με το metoo

Η Νατάσσα Μποφίλιου παραχώρησε συνέντευξη το μεσημέρι της Κυριακής 27/2 στο Χαμογέλα και Πάλι, κάνοντας σοβαρές τοποθετήσεις. Δεν ήταν δυνατόν η τραγουδίστρια με τον τόσο βαρύγδουπο λόγο στις αναρτήσεις της, να μην μιλήσει και μπροστά στην κάμερα για όσα συμβαίνουν με το metoo.

Η Νατάσσα έχει αποδείξει πως το θύμα είναι πάντα αυτό, που θα πρέπει να προστατεύουν όλοι ακόμα και αν είναι ο ίδιος ο αδερφός μας. Είναι πολύ κάθετη και δεν διαπραγματεύεται οποιονδήποτε προσπαθεί να βλάψει και να καταπατήσει την ελευθερία του άλλου.

«Είμαι με το θύμα, ξεχνώ. Τελειώνει αυτό για εμένα και δεν είναι ενδεχομένως ο άνθρωπος που γνώριζα. Έχω εγώ ευθύνη που νόμιζα ότι είναι κάποιος άλλος άνθρωπος. Είμαι με αυτόν που έχει υποστεί αυτήν την αθλιότητα, αυτόν που έχει καταστραφεί η ψυχή του. Δεν έχει κανείς δικαίωνα να του το διαλύσει» είπε η Νατάσα Μποφίλιου.

«Ο αδερφός μου να το έκανε, έχει τελειώσει για εμένα και δεν είναι αδερφός μου. Είναι αδερφή μου αυτή που κακοποιήθηκε. Είναι ντροπή για τις ίδιες τις λέξεις αυτά που λέμε για το Me Too. Για αυτό ας σταματήσουμε να μιλάμε γιατί είμαστε πολύ λίγοι» πρόσθεσε η Νατάσσα Μποφίλιου.