Κόλαφος η Μποφίλιου: Δεκάδες αντιδράσεις με την ανάρτησή της - «Τσακίζουμε τους...»

Η ηχηρή ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κόλαφος η Μποφίλιου: Δεκάδες αντιδράσεις με την ανάρτησή της - «Τσακίζουμε τους...»

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο μετά από την είδηση πως άλλη μια γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην μέση του δρόμου μετά από την αποτρόπαια δολοφονία του πρώην συντρόφου της.

Από την άλλη τρομερός σάλος δημιουργήθηκε μετά από τις δηλώσεις του θείου από την μεριά του δράστη, καθώς προσπάθησε να "ρίξει" το φταίξιμο στις δολοφονημένες γυναίκες λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα, δεν είστε άγγελοι. Απ΄έξω είστε κούκλες και από μέσα… μια άλλη λέξη».

Αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι πήραν θέση μέσα από τα social media τους προκειμένου να σχολιάσουν αυτές τις δηλώσεις. Ανάμεσά του ήταν και η γνωστή τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «Τσακίστε τους -θείους- σε κάθε γειτονιά. Καμία μόνη».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Νατάσσας Μποφίλιου

Μποφίλιου - Ανάρτηση

Έγκλημα στη Ρόδο: «Είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και παρακολουθούσε την Ντόρα»

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο μετά από την είδηση άλλης μιας γυναικοκτονίας που σημειώθηκε στη Ρόδο με θύμα την 32χρονη Ντόρα η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην μέση του δρόμου μετά από την αποτρόπαια δολοφονία του πρώην συντρόφου της.

Η Ρόδος παραμένει ακόμη μουδιασμένη καθώς πρόκειται για την 11η γυναικοκτονία μέσα σε εννέα μήνες για το 2021. Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, η Μαρία, όπως είναι το όνομα της ξαδέρφης της Ντόρας, αποκάλυψε ότι ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Ρόδο είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και παρακολουθούσε την κοπέλα, πριν την δολοφονήσει.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος πήρε τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου για το τίποτα. Δεν την παρακάλεσε να τα ξαναβρούν. Ένας άνθρωπος που αγαπάει, παρακαλάει».

Όπως είπε η Μαρία, η Ντόρα ήταν μαζί με τον δράστη για οκτώ μήνες, ωστόσο τους πρώτους έξι, εκείνος δεν είχε δείξει σημάδια χειριστικής ή βίαιης συμπεριφοράς. «Στους έξι μήνες δεν είχε δείξει τίποτα, αλλά βρίσκονταν λίγο, γιατί ήταν η καραντίνα και η Ντόρα διάβαζε για το μεταπτυχιακό.

Από το καλοκαίρι που τελείωσε με τις σπουδές της, άρχισαν να βρίσκονται πιο πολύ και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Νοίκιασαν ένα σπίτι, το έφτιαξαν, ήταν χαρούμενη».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της ξαδέρφης μετά από το έγκλημα στη Ρόδο