Πέταξε από πάνω του 30 ολόκληρα κιλά - Τα φαγητά που έκοψε "μαχαίρι" ο Ματθαίος Γιαννούλης και αδυνάτισε

«Έχω να φάω 9 μήνες...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέταξε από πάνω του 30 ολόκληρα κιλά - Τα φαγητά που έκοψε

O Ματθαίος Γιαννούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA. Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του, έχοντας χάσει 30 κιλά. Ένας λόγος υγείας ήταν εκείνος που τον έκανε να αλλάξει ζωή.

«Δεν έχουμε συναντηθεί με τον Λευτέρη Βαζαίο. Δεν έχω πλέον πικρία. Τότε μας άφησε και στους δύο μια στεναχώρια, αλλά ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα της Ελλάδας. Το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει πλέον», είπε για την συνεργασία τους.

Πως έχασε 30 κιλά ο Ματθαίος Γιαννούλης

Στην συνέχεια είπε σχετικά με το πως κατάφερε να χάσει 30 κιλά: «Προσπάθησα να χάσω κάποια κιλά για την υγεία μου πάνω από όλα και τα κατάφερα. Δόξα τω Θεώ έχασα 30 κιλά. Έχω πείσμα, το αγαπημένο μου φαγητό ήταν η μακαρονάδα με τον κιμά, την οποία έχω να τη φάω 9 μήνες. Έκοψα εντελώς το αλκοόλ και τα τηγανητά. Έκανα ένα χειρουργείο τον Σεπτέμβρη, το οποίο έπρεπε να είχα κάνει πριν από 5 χρόνια. Με έπιανε κρίση πανικού και έφευγα. Πολλές φορές είχα έντονες κρίσεις πανικού».

Δείτε επίσης πως έχασε 13 κιλά ο Μάρκος Σεφερλής και "ξεφούσκωσε" με μόνο 5 συγκεκριμένα γεύματα

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του.

«Όταν ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο, το συναίσθημα που ένιωσα δεν περιγράφεται. Χάθηκα, σκοτείνιασαν τα πάντα. Μου το αφαίρεσαν, ευτυχώς ήταν καλοήθης», είπε ο Ματθαίος Γιαννούλης και συνέχισε: «Ούτε η γυναίκα μου ούτε το παιδί μου έμαθαν κάτι, μέχρι να βγει το αποτέλεσμα, δεν έμαθε κανείς τίποτα», εξομολογήθηκε.