Απο 118 κιλά έφτασε τα 88 - Τα δυο τρόφιμα που τρώει ο Μπο

Η διαφορά στην εμφάνισή του είναι εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απο 118 κιλά έφτασε τα 88 - Τα δυο τρόφιμα που τρώει ο Μπο

Ο Bo ή αλλιώς Χαράλαμπος Ξενίδης είναι Έλληνας ράπερ, πρώην μέλος του Family The Label. Γεννήθηκε το 1973 στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας ενώ η καταγωγή του είναι από την Θεσσαλονίκη. Στα 13 του, επέστρεψε στην Ελλάδα με τη μητέρα του και την κατά δύο χρόνια μικρότερη αδερφή του ενώ οι γονείς του χώρισαν ένα χρόνο μετά. Έμεινε με την αδερφή του στο πατρικό τους στη Θεσσαλονίκη και είχαν τη βοήθεια του παππού και της γιαγιάς τους. Παράτησαν το σχολείο στο γυμνάσιο γιατί έπρεπε να εργαστούν.

Το 1992, ξεκίνησε να δουλεύει στο Σκορπιό στη Θεσσαλονίκη ως χορευτής, χορογράφος και ράπερ ενώ το 1996 αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα.Το ’96 έκανε την «είσοδό του» στην ελληνική δισκογραφία. Το 1998 συμμετέχει στην παραγωγή των Goin' Through στο CD (συμβόλαιο τιμής). Την ίδια περίοδο, συνεργάζεται μαζί με τους Goin Through, με το Γιώργο Μαζωνάκη στο τραγούδι «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» και με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη για το τραγούδι «Οι ψυχές». Ο Bo στην συνέχεια συνεργάζεται ως συνθέτης με τον Γιώργο Αλκαίο σε 3 δίσκους.

Το 2005 κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό CD και το ονομάζει «Bo Η Επαφή» στο οποίο συμμετέχουν φίλοι του όπως ο Γιώργος Αλκαίος, η Καλομοίρα και η Shaya. Το CD περιέχει 15 tracks σε Ελληνικούς και Αγγλικούς στίχους με RnB, Hip - hop, Oriental και Ροκ στοιχεία.

Ο Bo συμμετέχει με συνθέσεις και ντουέτα σε χρυσούς και πλατινένιους δίσκους επιτυχημένων εμπορικά καλλιτεχνών όπως η Δέσποινα Βανδή (Come Along Now), ο Νότης Σφακιανάκης (ντουέτο: Έχει να κάνει) , η Νατάσα Θεοδωρίδου (ντουέτο: Θα ορκιστώ σε ο,τι έχω ιερό), ο Νίκος Μακρόπουλος, η Καλομοίρα, και πολλοί άλλοι. Συνεργάζεται με το ράπερ Coolio στη Θεσσαλονίκη όπου τραγούδησαν μαζί on stage. Παράλληλα συνεργάζεται με την Άννα Βίσση στο remix του Valentino για το κομμάτι «Στην Πυρά», ενώ διασκευάζει το «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε» σε R&B ρυθμό.

Το 2010 ο Bo συνθέτει σε συνεργασία με τον Stan το «Θα ‘θελα». Τον χειμώνα του ίδιου έτους συνεργάζεται με την Χριστίνα Σάλτη για το τραγούδι «Κάνε με να τρελαθώ». Το καλοκαίρι του 2011 συνεργάζεται ξανά με την Χριστίνα Σάλτη στο τραγούδι «Πιο Κοντά». Το φθινόπωρο του ίδιου χρόνου συμμετέχει μαζί με την Χρύσπα στο κομμάτι «Είσαι Αστέρι».

Τον Απρίλιο του 2012 κάνει μία συμμετοχή μαζί με την Ιουλία Καλλιμάνη για το «20 χρονών». Το 2013 συνεργάζεται με την Shaya με το τραγούδι «Καλοκαίρινη Καρδιά» και συνθέτει σε συνεργασία με την τραγουδίστρια The Mode, βγάζοντας στην αγορά το τραγούδι «Πως το λένε». Το καλοκαίρι του 2014 συνεργαζέται με την Melis Kar στο hit «Gitti Gitti» και με τον τραγουδιστή Στέφανο Δημοσθένους στο «Σε θέλω ξανά».

Η δίαιτα του Bo

Ωστόσο, το όνομά του ακούστηκε περισσότερο μετά την συμμετοχή του στο Survivor, όπου είχε μια τρομερή αλλαγή μιας και κατάφερε να χάσει πάρα πολλά κιλά.

«Το παιχνίδι μου έκανε πολύ καλό: και καλλιτεχνικά, και στην υγεία μου, και στην εικόνα μου, και έκανα περισσότερες γνωριμίες. Μόνο ευγνώμων θα μπορούσα να είμαι», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του.

«Στο Survivor μπήκες 118 κιλά και έφτασες τα 88. Πόσο εύκολο είναι να διατηρήσεις αυτά τα κιλά, δεδομένου ότι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο; Ακολουθείς κάποια διατροφή;» ρωτήθηκε με τον ράπερ να απαντά:

«Πράγματι, είναι πολύ εύκολο να τα ξαναπάρεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα παραμείνω σε αυτά. Έδωσα το λόγο μου στον Σάκη (σ.σ. Τανιμανίδη) την ημέρα του τελικού μπροστά σε όλο τον κόσμο, αλλά πάνω από όλα ήθελα να το κάνω για μένα. Τώρα πήρα δύο κιλά και είμαι 90. Νιώθω πιο υγιής, έχω μεγαλύτερες αντοχές, καλύτερη κίνηση, είμαι πιο γρήγορος. Όσο για τη διατροφή, προσέχω να μην τρώω λιπαρά. Για την ακρίβεια, τρώω κοτόπουλο – ρύζι, ρύζι – κοτόπουλο. Μέχρι εκεί!», αποκάλυψε.

Να σημειώσουμε πως ο Bo τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής και του σχολιασμού, λόγω της σχέσης του με την Καρολίνα, η οποία όμως μέσα στο Survivor All Star βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Μάριου Πρίαμου, με την σχέση τους να τελειώνει άδοξα αλλά και άσχημα (δείτε εδώ την αιχμηρή συνέντευξή του).