Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Το αυτοκίνητο και το πτώμα της 26χρονης από την Λακωνία που σοκάρει! Εδώ εντοπίστηκε... (photos)

Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Το αυτοκίνητο και το πτώμα της 26χρονης από την Λακωνία που σοκάρει! Εδώ εντοπίστηκε... (photos)

Το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου ψαράς εντόπισε στην παραλία Τηγάνια ή Γλυφάδα κοντά στην Ελιά του Δήμου Μονεμβασίας , το λευκό Toyota Yaris σκεπασμένο από φύκια. Στη θέση του οδηγού ήταν νεκρή η Ηλιάνα Σταμαδιάνου 26 χρόνων, από τον Ασωπό Λακωνίας!

Εκτιμάται ότι η άτυχη γυναίκα έφυγε με ταχύτητα από τον επαρχιακό δρόμο Ασωπού – Ελαίας και έπεσε σε γκρεμό ύψους δεκαεπτά μέτρων με αποτέλεσμα να πέσει στην παραλία. Επάνω στον δρόμο μέχρι τον γκρεμό, υπάρχει ένα πλάτωμα μήκους δεκαέξι μέτρων γεμάτο θάμνους. Σύμφωνα με τις Αρχές σε περίπτωση εκτροπής, το πλάτωμα θα είχε ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου. Ερευνώνται όλες οι εκδοχές με πιο πιθανή αυτή της αυτοχειρίας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Είδηση - σοκ: Υπάρχει θύμα από την βομβιστική επίθεση στο Εφετείο!

Η σορός της κοπέλας μετά τον απεγκλωβισμό της, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Κορίνθου, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή της αρμόδιας Υπηρεσίας Ναυπλίου.

Η αδελφή της Ειρήνη σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Τούνελ», είχε απευθύνει δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει τι συνέβη να βοηθήσει.

Από τις πρώτες ώρες η οικογένεια της και οι Αρχές, ζητούσαν από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να τους δώσει το τελευταίο στίγμα της, αλλά καθυστερούσαν λόγω έλλειψης προσωπικού.

Δείτε ακόμη: Έκτακτη προειδοποίηση από τον Καλλιάνο: Ποια μέρα θα χιονίσει στην Αττική αυτή την εβδομάδα;

«Οι προσπάθειες εντοπισμού σταματούν εδώ. Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα ’θελαμε. Η Ηλιάννα μας δεν είναι πια εδώ. Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας.». Με αυτά τα λόγια στενή φίλη της Ηλιάννας, ενημέρωσε τους φίλους της άτυχης κοπέλας στη σελίδα που είχε δημιουργηθεί στο Ιnstagram για την αναζήτηση της.

Η Ηλιάνα που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, είχε χαθεί με το αυτοκίνητο της τα ξημερώματα της 14ης Δεκεμβρίου μετά από ερωτική απογοήτευση.

Δείτε ακόμη: Προσοχή: Κλειστά σχολεία στην χώρα! Σε ποιες περιοχές συγκεκριμένα;

Για την Ηλιάνα είχε εκδοθεί και Silver Alert κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: anikolouli.gr