"Την σκότωσα γιατί..." - Σοκάρει το σημείωμα του πατέρα στην Ξάνθη που δολοφόνησε την κόρη του και αυτοκτόνησε!

Μία νέα οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει, παραμονές Χριστουγέννων.

Ένας πατέρας 49 ετών μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 18χρονη κόρη του και στη συνέχεια κρεμάστηκε με σχοινί! Συνέβη το πρωί στα Πομακοχώρια. Ο Μουσουλμάνος από την Σμίνθη είχε συνολικά 5 παιδιά και η γυναίκα του πέθανε πριν από 5 – 6 χρόνια…Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα…

Αφού σκότωσε το κορίτσι στο σπίτι, πήγε σε διπλανή δασική έκταση και κρεμάστηκε. Δίπλα στα ματωμένα χέρια του, ένα σημείωμα εξηγούσε… τα ανεξήγητα.

Δείτε ακόμη: Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Το αυτοκίνητο και το πτώμα της 26χρονης από την Λακωνία που σοκάρει! Εδώ εντοπίστηκε... (photos)

Δεν άντεχε που η κόρη του είχε δεσμό και… ανέβαινε σε μηχανάκια!

Στο σημείωμα σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας έγραψε ότι σκότωσε το παιδί του επειδή η κόρη του είχε σχέσεις με νεαρό και… επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που ο ίδιος δεν ενέκρινε.

Δείτε ακόμη: Τεράστια προσοχή: Αλλάξτε αμέσως την ταυτότητά σας αν γράφει…

Βίαιος θάνατος αναφέρει ο Ιατροδικαστής.

Στο σημείο της τραγωδίας πήγε η Αστυνομία, που απέκλεισε το σημείο και ερευνά τις συνθήκες του περιστατικού αναζητώντας το όπλο του εγκλήματος.

Ο Ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τις δύο σορούς, σε δήλωσή του στο xanthi2 αναφέρει ότι διαπίστωσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα της κοπέλας που προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι. Όπως σημειώνει ήταν ένας βίαιος και όχι αιφνίδιος θάνατος. Περισότερα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου θα υπάρξουν μετά τη νεκροτομή που θα γίνει αύριο, όπως αναφέρει.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι 4 αδελφές της κοπέλας, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη. Η μητέρα τους έχει πεθάνει αρκετά χρόνια πριν ενώ η άτυχη 18χρονη ήταν η μικρότερη και μόνη ανύπαντρη από τις αδερφές.

Πηγή: xanthinews, xanthi2