Μεσολλόγι: Εξελίξεις για την 44χρονη! Η κατάθεση που θα ρίξει φως στο μυστήριο! Στον ανακριτή η γυναίκα του εραστή της!

Μεσολλόγι: Εξελίξεις για την 44χρονη! Η κατάθεση που θα ρίξει φως στο μυστήριο! Στον ανακριτή η γυναίκα του εραστή της!

Πάγωσε το πανελλήνιο με τον θάνατο - μυστήριο της 44χρονης στο Μεσολλόγι!


Η ίδια, αρχικά αγνοούνταν και στην συνέχεια βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της μετά από αγωνιώδεις έρευνες. Διαβάστε παρακάτω...


Η αστυνομία έχει καταλήξει σε πολλά συμπεράσματα, μέσω καταθέσεων, υλικού από κάμερες, τηλεφωνημάτων κ.α. όμως μια ακόμα κατάθεση αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στο μυστήριο.

Δείτε ακόμη: Μεσολόγγι: Θρίλερ με την 44χρονη! Ποιος έκλεψε το κινητό της; Γιατί και με ποιον θα πήγαινε στη Γαλλία τον επόμενο μήνα!


Όλα ξεκίνησαν όταν την Πέμπτη ο γιατρός με το θύμα συναντήθηκαν στην Αθήνα. Πήγαν αρχικά για καφέ, στη συνέχεια γευμάτισαν έξω και πέρασαν όλη τη νύχτα μέσα στο αυτοκίνητο, στο πάρκινγκ του ΚΑΤ.


Την Παρασκευή το πρωί η Ειρήνη ξύπνησε και βγήκε να πάρει καφέ. Την ώρα που έλειπε, βρήκε την ευκαιρία να στείλει μήνυμα στη σύζυγο του γιατρού στο οποίο έγραφε: «Αγαπώ τον... Εχουμε σχέση τέσσερα χρόνια και θέλω να τον παντρευτώ». ... (Μεσολόγγι: Αποκαλύψεις "φωτιά" για την 44χρονη! Η νύχτα στο ΚΑΤ, τα απελπισμένα μηνύματα και το... Viber που "μίλησε"!)


Αυτό είναι ένα μόνο από τα μηνύματα που βρήκε η αστυνομία στο κινητό της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη.

Η σχέση με τον γιατρό και η κατάθεσή του

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την Espresso, η άτυχη μητέρα είχε συνάψει σχέση με έναν παντρεμένο γιατρό, ωστόσο εκείνος της είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα χώριζε από τη σύζυγό του.

Έτσι, τον Σεπτέμβριο χώρισαν και εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, έκανε σχέση με έναν άνδρα από το Αγρίνιο. Όμως, φαίνεται πως δεν ξεπέρασε ποτέ τον γιατρό, στον οποίο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της έστειλε ένα γραπτό μήνυμα.

Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, ο γιατρός φέρεται να παραδέχθηκε ότι συναντιόταν συχνά με την 44χρονη. Όμως εκείνη ήθελε κάτι περισσότερο. Εφτασε στο σημείο μάλιστα, την παραμονή των Φώτων, να τηλεφωνήσει στη γυναίκα του γιατρού και αφού της αποκάλυψε τα πάντα, της ζήτησε να του δώσει διαζύγιο ώστε να τον παντρευτεί εκείνη.

Ο γιατρός τότε πήρε τη γυναίκα του και έφυγε για τον Πύργο από όπου κατάγεται εκείνη, αλλά λίγες ώρες μετά επέστρεψε μόνος του στο Μεσολόγγι για να συναντηθεί με την Ειρήνη, από την οποία της ζήτησε να μην τον ξαναενοχλήσει.

Η σημερινή ημέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly το πρωί της Παρασκευής οι Αρχές ξεκίνησαν να κάνουν νέο κύκλο ερευνών και να ζητούν να γίνει νέος κύκλος καταθέσεων.

Όλα ξεκίνησαν από τα μηνύματα που φυσικά κίνησαν υποψίες σχετικά με το αν τελικά η γυναίκα του φερόμενου ως εραστή της έχει κάποια σχέση με τον θάνατο της 44χρονης και αναμένεται να καταθέσει σήμερα στον ανακριτή.

Δείτε ακόμη: Ειρήνη Λαγούδη: Ο ιατροδικαστής βρήκε στον λάρυγγα κάτι που είχε καταπιεί! Τι συνέβη λίγο πριν το θάνατο της 44χρονης


Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι κάτι παραπάνω από ραγδαίες και όλα θα ξετυλιχθούν εν καιρώ.

Σήμερα λοιπόν, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Youweekly.gr θα καταθέσει αφού είχε ακολουθήσει έντονη λογομαχία μεταξύ των δύο γυναικών μέσω μηνυμάτων. Περισσότερα σε λίγο μετά την κατάθεση..