Ο πολιτικός και επιχειρηματικός κόσμος αποχαιρετά τον Στέλιο Σκλαβενίτη

Ο πολιτικός και επιχειρηματικός κόσμος αποχαιρετά τον Στέλιο Σκλαβενίτη

Σοκαρισμένος τόσο ο επιχειρηματικός κόσμος όσο και ο πολιτικός, από τον ξαφνικό θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη σε ηλικία 52 ετών.

Πολιτικοί, θεσμικοί φορείς και επιχειρηματίες εκφράζουν την θλίψη τους από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του. Διαβάστε παρακάτω...

Πολλοί θέλησαν να δείξουν τη συμπαράσταση τους στην οικογένεια του επιχειρηματία (μεταξύ αυτών και εργαζόμενοι του ομίλου) στέλνοντας τα συλληπητήρια τους.

Για «υπόδειγμα σε όλον τον επιχειρηματικό κόσμο» έκανε λόγο σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας τη θλίψη του για το χαμό του επιχειρηματία.

Δείτε ακόμη: Οι τελευταίες στιγμές του Στέλιου Σκλαβενίτη! Οι δραματικές ώρες στην εντατική!

Για δυσαναπλήρωτη απώλεια μίλησε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Κωνσταντίνος Μίχαλος ενώ ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης σχολίασε ότι «τους καλούς ανθρώπους τους παίρνει γρήγορα ο Θεός κοντά του».

Κυριάκος Μητσοτάκης: Υπόδειγμα για όλον τον επιχειρηματικό κόσμο

«Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη για τον τόσο πρόωρο θάνατό του και τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Στέλιος Σκλαβενίτης δεν ήταν μόνον ένας νέος και δυναμικός επιχειρηματίας που κατόρθωσε να κρατήσει όρθια την εταιρία του σε έναν χώρο που κατεξοχήν επλήγη από την κρίση. Το γεγονός ότι στάθηκε δίπλα στους εργαζομένους του σε πολύ δύσκολους καιρούς, διατηρώντας τις θέσεις εργασίας τους, τον καθιστά υπόδειγμα για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο».

Σταύρος Θεοδωράκης: Το κενό θα είναι μεγάλο

«Ο Στέλιος Σκλαβενίτης ήταν ένας θαυμάσιος, σεμνός άνθρωπος. Δυναμικός επιχειρηματίας με κοινωνικές ευαισθησίες. Η πρώτη έγνοια του ήταν οι εργαζόμενοι του & όχι απλώς η επέκταση των δραστηριοτήτων του. Το κενό θα είναι μεγάλο, όχι μόνο για την οικογένεια του. Τα συλλυπητήριά μου».

Κων/νος Μίχαλος: Η απώλειά του είναι δυσαναπλήρωτη

«Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και ο επιμελητηριακός κόσμος της χώρας με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκαν τον πρόωρο θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη.

Η απώλεια του Στέλιου Σκλαβενίτη σκορπίζει θλίψη στην οικογένειά του, στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας, στους χιλιάδες εργαζομένους στις επιχειρήσεις του, σε ολόκληρη την κοινωνία.

Έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος, που αποτελούσε φωτεινό παράδειγμα για τον άμεμπτο χαρακτήρα του και τη δημιουργικότητα του. Γεμάτος όρεξη για ζωή και προσφορά, ακούραστος, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, δραστήριος και αποτελεσματικός όσο λίγοι επιχειρηματίες. Η απώλειά του είναι δυσαναπλήρωτη.

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας δια του προέδρου της κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στη μεγάλη οικογένεια των επιχειρήσεων του».

Δείτε ακόμη: Είδηση σοκ: Πέθανε γνωστός Έλληνας καναλάρχης!


Βασίλης Κορκίδης: Καλό ταξίδι στον Παράδεισο

«Ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας θα τον θυμάται με θαυμασμό για την λαμπρή του πορεία ως ανθρώπου και επιχειρηματία και για το ουσιαστικό έργο που αφήνει πίσω του.

Είμαι σοκαρισμένος από τον ξαφνικό θάνατο του φίλου Στέλιου Σκλαβενίτη. Τους καλούς ανθρώπους τους παίρνει νωρίτερα ο Θεός κοντά του. Η μνήμη του θα είναι αιωνία στον εμπορικό κόσμο για όλα τα καλά που προσέφερε. Καλό ταξίδι στον Παράδεισο».

ΣΕΒ: Ευχόμαστε κουράγιο

Τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Σκλαβενίτη για τον αδόκητο χαμό του Στέλιου Σκλαβενίτη απευθύνουν ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φεσσας, και τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου.

«Η προσφορά του στο ελληνικό επιχειρείν υπήρξε σημαντική και το κενό που αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΕΒ. «Ευχόμαστε κουράγιο στη στενή και ευρύτερη οικογένεια του εκλιπόντος».