Έγκλημα στο Μαρούσι: Έφυγαν εκτός Ελλάδας οι δολοφόνοι του 19χρονου... Δύσκολη η σύλληψη!

Έγκλημα στο Μαρούσι: Έφυγαν εκτός Ελλάδας οι δολοφόνοι του 19χρονου... Δύσκολη η σύλληψη!

Ο Θωμάς, έχασε την ζωή του στο Μαρούσι και ο καβγάς αφορούσε 170 ευρώ.

Οι δράστες είναι αλλοδαποί και συγκεκριμένοι Αλβανικής καταγωγής- ηλικίας 23, 24 και 33 ετών. Διαβάστε παρακάτω....

Συγκεκριμένα βρέθηκαν οι τρεις δολοφόνοι του νεαρού, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν στην Αλβανία! Η δολοφονία του νεαρού μπορεί να εξιχνιάστηκε, αλλά το διάστημα του ενός μήνα που μεσολάβησε ήταν αρκετό, ώστε οι δράστες να καταφέρουν να εξαφανιστούν.

Δείτε ακόμη: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο έγκλημα στην Κύπρο! Οι αμφιβολίες του ιατροδικαστή και η θέση της αστυνομία;

Σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά το φονικό, οι τρεις δράστες επέστρεψαν στα σπίτια τους, «έκλεισαν» τους λογαριασμούς τους στο Facebook και το επόμενο κιόλας πρωί έφυγαν για την Αλβανία.

Ο λόγος για για τρεις νεαρούς, Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 23, 24 και 33 ετών και αιτία φαίνεται να είναι ένα χρέος 170 ευρώ που υπήρχε μεταξύ εκείνων και της παρέας του 19χρονου Θωμά.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος μαζί με τους φίλους του το βράδυ του Σαββάτου, προς ξημέρωμα Κυριακής της 18ης Μαρτίου 2018, διασκέδαζε σε μπαρ στο Μαρούσι. Κάποια στιγμή είχε τηλεφωνική συνομιλία με τους τρεις Αλβανούς με τους οποίους κι έκλεισε το ραντεβού στην πλατεία για να διευθετήσουν το χρέος.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Μπαλταδώρος: Ανελκύστηκε ο καταγραφέας του μαχητικού αεροσκάφους! (Βίντεο)

Λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα ο Θωμάς με την παρέα του πήγαν στην πλατεία και λίγο μετά έφτασαν και οι τρεις δράστες. Οι νεαροί άρχισαν να τσακώνονται και τότε ο 33χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος του 19χρονου, ο οποίος έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος.

Αμέσως μετά ο 33χρονος κινήθηκε απειλητικά για να χτυπήσει και τους άλλους δύο φίλους του νεαρού, όμως οι φίλοι του τον συγκράτησαν.

Δείτε ακόμη: Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου στο Μαρούσι! «Αν είχε εκδοθεί το θέμα συλλήψεως θα τους...» (Βίντεο)

Οι γονείς του Θωμά κατηγορούν τώρα την ΕΛΑΣ ότι δεν ενήργησε εγκαίρως για να συλλάβει τους δράστες. Υποστηρίζουν ότι ενώ είχαν στα χέρια τους τη φωτογραφία του δράστη, η ΕΛΑΣ δεν αξιοποίησε εγκαίρως το εν λόγω στοιχείο αλλά και τις μαρτυρίες που υπήρχαν με αποτέλεσμα οι δράστες να διαφύγουν στο εξωτερικό. Αναμένεται τέλος να εκδοθούν διεθνή εντάλματα για τη σύλληψη των τριών δραστών.