Έγκλημα Κύπρου: Λύγισε η 22χρονη και κατονόμασε τον δολοφόνο! Όλες οι εξελίξεις... (Βίντεο)

Δείτε τι είπε....

Έγκλημα Κύπρου: Λύγισε η 22χρονη και κατονόμασε τον δολοφόνο! Όλες οι εξελίξεις... (Βίντεο)

Το σχέδιο της σπείρας ήταν να μάθει που είναι το χρηματοκιβώτιο! Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη των υπόπτων - αφού έκανα λάθη, αφήνοντας γενετικών υλικό.

Μια ανάσα από την εξιχνίαση της υπόθεσης του διπλού φονικού στο Στρόβολο Λευκωσίας εκτιμά ότι βρίσκεται η αστυνομία, έπειτα από τις τελευταίες αποκαλύψεις. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Οριστικό: Αυτός έσφαξε το ζευγάρι στην Κύπρο! Το ύπουλο σχέδιο και το μοίρασμα των ρόλων!

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο το πρωί της Κυριακής, όπου οδηγήθηκε ο 22χρονος που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, ο ίδιος και οι 3 που κρατούνται ήδη- δύο ετεροθαλή αδέλφια 33 και 23 ετών και η 22χρονη σύντροφος του πρώτου- είχαν συναντηθεί πολύ πριν από τη δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου. Διαβάστε παρακάτω...

Οι τέσσερις σχεδίαζαν τη ληστεία στο σπίτι του ζευγαριού, με στόχο το χρηματοκιβώτιό τους. Αν και την Παρασκευή ο 33χρονος είχε υποδείξει τον 23χρονο ετεροθαλή αδελφό του ως τον άνθρωπο που διέπραξε τη δολοφονία- κάτι που εκείνος διέψευσε ενώπιον του δικαστηρίου το Σάββατο- σύμφωνα με νέα μαρτυρία ο 33χρονος ήταν εκείνος που σκότωσε το ζευγάρι.

Δείτε ακόμη: Ασπασία: Το ανατριχιαστικό γράμμα που άφησε ο πατέρας της πριν αυτοκτονήσει! Οι 2 σφαίρες στο κεφάλι...

Η νεαρή κοπέλα, λύγισε και κατονόμασε τον 33χρονο ως τον δολοφόνο του ζευγαριού- στις 18/4 συναντήθηκαν και οι 4 ύποπτοι για να οργανώσουν το έγκλημα. Το αρχικό σχέδιο ήταν να δέσουν το ζεύγος και με την απειλή μαχαιριού να τους πάρουν τα χρήματα. Ο ρόλος της κοπέλας ήταν να πάρει να κλοπιμαία- κάτι που δεν συνέβη ποτέ, αφού όπως υποστήριξε η 22χρονη ο 33χρονος σκότωσε το ζεύγος.

Ο 33χρονος φαίνεται να είχε πάει στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού στο παρελθόν για εργασίες αλουμινίων.

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star: