"Έβαλε χαρτιά στο στόμα του μωρού.." - Η κατάθεση της 19χρονης στην Πετρούπολη και η εξέλιξη!

Στην κατάθεση της, η 19χρονη Χαρά αποκαλύπτει την άστατη ερωτική ζωή της και τις σεξουαλικές επαφές χωρίς προφυλάξεις που είχε με διάφορους νεαρούς. (Διαβάστε την κατάθεση της εδώ)

Την ίδια ώρα στην δημοσιότητα από το δελτίο του Star έρχεται η κατάθεση της μητέρας της και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες καθώς και το πως βρηκε το νεκρό μωρό της κόρης της σπίτι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έγκλημα Πετρούπολη: Ξεσπά η θεία της 19χρονης παιδοκτόνου! « Να κλειστεί 100 χρόνια μέσα γι αυτό...» (Βίντεο)

«Είδα μέσα το μωρό, το οποίο ήταν τυλιγμένο με ένα σεντόνι. Μου φάνηκε πεθαμένο και είδα ότι μέσα στο στόμα του είχε χαρτιά. Τρελάθηκα δεν ήξερα τί να κάνω...Ρωτούσα συνέχεια (σ.σ. την κόρη της) γιατί έβαλε το μωρό μέσα στη σακούλα και γιατί έβαλε τα χαρτιά στο στόμα του. Της είπα πως δεν έπρεπε να κάνει αυτό το κακό, γιατί θα μπορούσαμε να δίναμε κάπου το μωρό, όπως σε μια οικογένεια που δεν έχει παιδιά. Πάλι δεν μου απαντούσε. Μετά είδα ξανά ότι δεν ζει το μωρό και αφού είχε πεθάνει και δεν μπορούσαμε να το δώσουμε κάπου , αναγκάστηκα να πάω να το πετάξω. Άνοιξα τον πρώτο κάδο που βρήκα μπροστά μου και πέταξα την σακούλα με το μωρό. Δεν παράχωσα την σακούλα, απλά την άφησα μέσα».