Παξοί: Αυτός είναι ο άτυχος 15χρονος που σκοτώθηκε από το ταχύπλοο που οδηγούσε ο πατέρας του

Παξοί: Αυτός είναι ο άτυχος 15χρονος που σκοτώθηκε από το ταχύπλοο που οδηγούσε ο πατέρας του

Σε σοκ είναι η κοινωνία των Παξών από την τραγωδία που διεξάχθηκε το περασμένο Σάββατο.

Ένας 15χρονος τουρίστας έχασε τη ζωή του, καθώς έπεσε από το φουσκωτό που είχε νοικιάσει ο πατέρας του και η προπέλα τον χτύπησε θανάσιμα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Απίστευτο! 14χρονος έπεσε από ταράτσα κτιρίου! Τι συνέβη;

Ο 53χρονος Paul Finnett, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ενέργειας και μεταλλευμάτων Aon, οδηγούσε το ταχύπλοο στις διακοπές στους Παξούς. Στο φουσκωτό επέβαιναν οι γιοι του Toby, 15, Benjamin, 17, και Kai Stark, 14 ετών. Ένα περίπου μίλι αφού ξεκίνησαν τη βόλτα τους ο 15χρονος έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα. Τότε τον διαμέλισε η προπέλα του ταχύπλοου.

Δείτε ακόμη: Δίνει μάχη με την κατάθλιψη γνωστή τραγουδίστρια! - Είναι κλεισμένη σε κέντρο ψυχικής υγείας!

Σύμφωνα με τα αδέρφια του, γράφει η Daily Mail, ο Toby ήταν ένας ταλαντούχος δρομέας και κινηματογραφιστής. Ο μεγαλύτερος αδερφός του σχολίασε ότι ήταν ο πιο απίστευτος και αγαπητός χαρακτήρας. Ο συντετριμμένος πατέρας περιέγραψε τη στιγμή που πήδηξε στη θάλασσα στην προσπάθειά του να σώσει τον γιο του.

Δείτε ακόμη: Κιλκίς: Φρικτό τροχαίο για έγκυο μητέρα και την 9χρονη κόρη της! - Αγωνία και για τις δυο....

Ο θετός του αδερφός Kai ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, όπου τα αδέρφια πηδούν από τα βράχια στο νερό: «Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον αδερφό και καλύτερό μου φίλο».