Δίνει μάχη με την κατάθλιψη γνωστή τραγουδίστρια! - Είναι κλεισμένη σε κέντρο ψυχικής υγείας!

Δίνει μάχη με την κατάθλιψη γνωστή τραγουδίστρια! - Είναι κλεισμένη σε κέντρο ψυχικής υγείας!

Δύσκολες στιγμές περνάει η γνωστή τραγουδίστρια αφού είναι κλεισμένη σε κέντρο ψυχικής υγείας!

Η Michelle Williams την οποία γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα Destiny’s Child μαζί με την Beyoncé τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε κέντρο ψυχικής υγείας αναζητώντας βοήθεια για τη μάχη της με την κατάθλιψη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Το συμβόλαιο εχεμύθειας, η δυσφήμιση και η νομική οδός! Όσα αποκάλυψε πρώην παίκτης των Μαχητών!

Η ίδια έχει τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα που την ταλαιπωρεί και αυτό έκανε και τώρα με μια δημοσίευση της στα social media.

Δείτε ακόμη: "Η Αλίκη είχε ενοχληθεί γιατί την έβγαλα δεύτερη!"- Το άγνωστο περιστατικό και η αποκάλυψη από πασίγνωστο δημοσιογράφο!

"Επί χρόνια έχω αφιερωθεί στην ενημέρωση για θέματα ψυχικής υγείας και στην ενδυνάμωση των ανθρώπων ώστε να αναγνωρίζουν πότε χρειάζονται βοήθεια, υποστήριξη και συμβουλές από εκείνους που αγαπούν και νοιάζονται να είναι καλά. Πρόσφατα άκουσα κι εγώ τις ίδιες συμβουλές που έχω δώσει σε χιλιάδες σε όλο τον κόσμο και ζήτησα βοήθεια από μια υπέροχη ομάδα επαγγελματιών υγείας.

Δείτε ακόμη: Σταμάτης Σπανουδάκης: Η ληστεία, τα ναρκωτικά, ο Χριστός, το κλάμα, το αναπηρικό αμαξίδιο...

Σήμερα περήφανη, χαρούμενη και υγιής δίνω το παρών ως κάποια που πάντα που θα δίνει το παράδειγμα ως ακούραστη υποστηρικτής για την καλυτέρευση εκείνων που βρίσκονται σε ανάγκη. Αν αλλάξεις τη σκέψη σου, μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου", ανέφερε η ίδια!