Απίστευτη καταγγελία για το οικόπεδου ... θανάτου! - "Ο ιδιοκτήτης απαγόρευσε να..."

Τραγωδία δίχως τέλος!

Απίστευτη καταγγελία για το οικόπεδου ... θανάτου! -

Δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους, όσα διαδραματίστηκαν στην ανατολική Αττική!

Πολλοί συνάνθρωποι μας έχασαν την ζωή τους ή τραυματίστηκαν και ο αριθμός των αγνοουμένων είναι πολύ μεγάλος. Ποιος θα ξεχάσει την περιγραφή των όσων αντίκρισαν οι διασώστες όταν έφτασαν στο Μάτι; Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Χρύσα Σπηλιώτη: Το μήνυμα και οι φωτογραφίες που φέρνουν δάκρυα...

Άνθρωποι αγακαλιασμένοι, μέχρι και την τελευταία στιγμή- οικογένειες, μικρά παιδιά... συμπολίτες μας! Εικόνες φρίκης! Άνθρωποι έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν, ψάχνοντας μια διέξοδο προς την θάλασσα.

Μια διέξοδο που δεν μπορούσαν να βρουν. Μια πόρτα σε ένα τεράστιο οικόπεδο, μια περίφραξη, που σταμάτησε ανορθόδοξα τα όνειρα τους σε 26 συνανθρώπους μας οι οποίοι βρήκαν φρικτό θάνατο αφού εγκλωβίστηκαν σαν τα... ποντίκια πίσω από τον τοίχο του... θανάτου, κάνοντας τον κόσμο φτωχότερο.

Mια ανάρτηση με έντονο προβληματισμό, θλίψη και στεναχώρια έκανε η δημοσιογράφος, Θεοδωσία Κωνσταντίνου Κόντζογλου, που έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

"Ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου στο οποίο έχασαν την ζωή τους 26 άτομα απαγόρευσε σήμερα την είσοδο σε όλους με αποτέλεσμα ακόμα και τα συνεργεία ερευνών να πηδάνε την μάντρα.

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Οι Μαχητές ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν τους πληγέντες!

Πρόκειται για ιδιοκτησία του κ. Βασίλη Φράγκου,τοπικού κομματάρχη της Νέας Δημοκρατίας και αδερφού του πρώην βουλευτή του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και μετέπειτα νομάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Δημητρίου Φράγκου. Είναι επίσης ιδιοκτησία της κ. Χριστάνας Φράγκου, πρώην νομαρχιακής συμβούλου Ανατ. Αττικής (Λεωνίδας Κουρής - ΝΔ) που το 2008 εξαναγκάσθηκε σε παραίτηση μετά την αποκάλυψη της εμπλοκής της σε σκάνδαλο με αυθαίρετα στο Λαγονήσι.

Η συγκεκριμένη οικογένεια μέχρι πριν λίγη ώρα διακινούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ζητώντας οικονομική βοήθεια επειδή λέει έχουν μείνει άστεγοι. Έφαγαν το σχετικό κράξιμο στην περιοχή και το εξαφάνισαν.

Σε. Το κείμενο αντέγραψα από τον συνάδελφο Πέτρο Κατσάκος. Petros Katsakos"

Δείτε ακόμη: Σωκράτης Κόκκαλης - Μαρία Τσούτσια: Το "τρίτο πρόσωπο" στην σχέση του ζευγαριού!


Λίγες μέρες πριν άλλη μια καταγγελία είχε γίνει για το συγκεκριμένο οικόπεδο και το τείχος... Η καταγγελία είχε γίνει από πολίτη μέσω ανάρτησης του στο facebook με την οποία εξηγούσε ακριβώς με ποιο τρόπο θα μπορούσαν οι 26 αυτές ψυχές να έχουν σωθεί! Ο κ. Θοδωρής Στέφος είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία από τον τόπο της τραγωδίας και με ένα μεγάλο βέλος έδειχνε που ήταν η πόρτα που ποτέ δεν βρήκαν οι 26 και "κλείστηκαν" σαν τα ποντίκια μέσα στο κτίριο.

Ευθύνες έριχνε σε αυτούς που έδωσαν άδεια για τον συγκεκριμένο τοίχο, αν έδωσαν ποτέ...