Έβγαλε στο κλαρί τη γυναίκα του! "Οικογενειάρχης" νταβατζής μέσω facebook!

Έσκασαν αγωγές και μηνύσεις από το θύμα!

Έβγαλε στο κλαρί τη γυναίκα του!

Τέσσερα χρόνια γάμου και η απόκτηση ενός παιδιού δεν φάνηκαν ικανά να εμποδίσουν έναν 33χρονο από την Αμαλιάδα να γίνει... μαστροπός και να εκδίδει την ίδια του τη σύζυγο αντί 100 ευρώ!

Όμως, δεν αρκέστηκε στο να οργανώνει τις ερωτικές συνευρέσεις της 26χρονης γυναίκας του με πελάτες που έβρισκε μέσω facebook, κάποια στιγμή άρχισε και να... φτιάχνεται παρακολουθώντας τη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Με χάρη της Παναγίας στην αγκαλιά των δικών τους τα ξημερώματα μετά από 167 μέρες οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί! (βίντεο)

Όταν η κοπέλα αγανάκτησε, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, από την κόλαση που έζησε στα χέρια του υπέβαλε μήνυση εναντίον του εν διαστάσει (πλέον) συζύγου της -πριν από έναν μήνα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου-ζητώντας τη δίωξη του. Όπως αναφέρει, η ίδια και ο άντρας της κατάγονται από τον Δήμο Ηλίδας, αλλά έμεναν στην Αθήνα.

Δείτε ακόμη: Φωτιές Αττική: Στους 96 οι νεκροί στο Μάτι -Κατέληξε 68χρονος εγκαυματίας

Το 2011 παντρεύτηκαν και απέκτησαν ένα παιδί που σήμερα είναι 6 ετών, αλλά από το 2015 ως φέτος τον Μάρτιο ο 33χρονος την εξανάγκαζε με απειλές και ξυλοδαρμούς να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με άλλους άντρες.

Δείτε ακόμη: Άγρια δολοφονία στο Αιγάλεω: Πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του

Όπως ισχυρίζεται η 26χρονη, ο 33χρονος την υποχρέωνε να κλείνει ερωτικά ραντεβού με αγνώστους μέσω facebook< αρχικά σε δικούς τους χώρους και μετά στο ίδιο τους το σπίτι! Όπως είπαν, στην εφημερίδα Espresso καλά πληροφορημένες πηγές, ο άνδρας είχε ανεξάντλητο... πελατολόγιο, δίχως να τον περιορίζουν η ηλικία, η εθνικότητα ή οτιδήποτε άλλο!

TAGS