Εθνική Εφήβων πόλο: Επέστρεψαν στην Ελλάδα! Τα στιγμιότυπα με αέρα νικητών!

Για ακόμη μια φορά μας κάνουν υπερήφανους!

Εθνική Εφήβων πόλο: Επέστρεψαν στην Ελλάδα! Τα στιγμιότυπα με αέρα νικητών!

Από την Ουγγαρία και το Σομπατέλι, όπου ανέβηκαν στην κορυφή του κόσμου, με νίκη 9-8 επί της Ισπανίας στον τελικό της Κυριακής, οι «χρυσοί» έφηβοι αφίχθησαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 13:35 με την πτήση 801 της Austrian Airlines, μέσω Βιέννης.

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, υποδέχθηκε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές και τους συνεχάρη δια ζώσης για την τεράστια επιτυχία τους, εκ μέρους της αθλητικής ηγεσίας. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Συναγερμός στη Αμαλιάδα: Ξέσπασε φωτιά!

Συγγενείς και φίλοι των «τρομερών μωρών» του Πασαλιμανιώτη Δημήτρη Κραβαρίτη, δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία ήταν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου περιμένοντας τους «χρυσούς» εφήβους και μόλις βγήκαν ξεκίνησε η αποθέωση.

Δείτε ακόμη: Θανάσης Καναούτης: Εξέλιξη βόμβα με τον θάνατο του 19χρονου! Τι συνέβη στην υπόθεση με τον ελεγκτή λεωφορείου;

Οι Έλληνες έφηβοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές 2018, υπό την τεχνική καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρη Κραβαρίτη, και του συνεργάτη του, Σάκη Πλατανίτη, είναι οι εξής 13: Ούγκο Πιοβάν, Σταύρος Μανθογιάννης (τερματοφύλακες), Θοδωρής Πάτερος, Νίκος Παπανικολάου, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Ιπποκράτης Χαλυβόπουλος, Διονύσης Μπραϊμης, Νίκος Κουρούβανης, Τάκης Δήμου, Στάθης Καλογερόπουλος, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Αχιλλέας Γραμματικός και Γιάννης Κεχαλάρης.

Δείτε ακόμη: Τάκης Κολλιαδέλης: Τα κινητά έριξαν φως στην υπόθεση! Τα πρόσωπα κλειδί πίσω από την εξαφάνιση!

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, βρίσκεται για διακοπές εκτός Αθηνών με την οικογένειά του και δεν μπόρεσε να παραστεί.

Πηγή: iefimerida.gr