Θρίλερ για γερά νεύρα! Σε άσχημη κατάσταση η σορός του μοντέλου που βρέθηκε νεκρό στη θαλαμηγό στην Κεφαλονιά

Στην Ελλάδα οι συγγενείς της

Θρίλερ για γερά νεύρα! Σε άσχημη κατάσταση η σορός του μοντέλου που βρέθηκε νεκρό στη θαλαμηγό στην Κεφαλονιά

Σε θρίλερ για γερά νεύρα έχει εξελιχθεί η υπόθεση θανάτου του 20χρονου μοντέλου στην Κεφαλονιά!

Η Sinead McNamara, βρέθηκε κρεμασμένη στο πίσω μέρος της θαλαμηγού του Μεξικανού κροίσου Alberto Baillères, την περασμένη εβδομάδα και από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της "βούιξαν" τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θρακομακεδόνες: Βρήκαν τους δολοφόνους του 65χρονου! - Ο ρόλος ενός Αλγερινού και ενός Αιγύπτιου...

Η μητέρα και η αδερφή της άτυχης 20χρονης βρίσκονται στην Ελλάδα, εδώ και λίγα 24ωρα προκειμένου να παραλάβουν τη σορό της και να επιστρέψουν στην Αυστραλία.

Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα δώσουν περισσότερα στοιχεία για το θάνατο του μοντέλου.

Δείτε ακόμη: Σκάνδαλο πάνω από τον τάφο κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή!

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο ιατροδικαστής συμβούλεψε τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας να επισκεφθούν το νεκροτομείο λέγοντας ότι "δεν θα έπρεπε να τη δούν σε αυτή την κακή κατάσταση".

Δείτε ακόμη: Δεμένα και σήμερα τα πλοία στα λιμάνια: Τι αποφάσισε η ΠΝΟ!

Παράλληλα, οι Λιμενικές αρχές στην Κεφαλονιά έχουν σχηματίσει δικογραφία με τις καταθέσεις των μελών του πληρώματος που βρίσκονταν τη μοιραία νύχτα στο σκάφος, αλλά και το διάρκειας λίγων λεπτών βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σκάφους που δείχνουν τι ακριβώς συνέβη ξημερώματα Τετάρτης 29 Αυγούστου όταν και εντοπίστηκε η 20χρονη κοπέλα κρεμασμένη στο πίσω μέρος της θαλαμηγού, από τον υπεύθυνο ασφαλείας του σκάφους.