Ring of fire: Αυτοί είναι οι βιαστές με θύμα την 20χρονη! Ντοκουμέντο

Η φωτογραφία ντοκουμέντο

Ring of fire: Αυτοί είναι οι βιαστές με θύμα την 20χρονη!  Ντοκουμέντο

Η υπόθεση των βιαστών του Ring of Fire ή αλλιώς "δαχτυλίδι της φωτιάς" είχε συγκλονίσει την περασμένη εβδομάδα την κοινή γνώμη.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν μία νεαρή κοπέλα μόλις 20 ετών μπήκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ηλιούπολης και κλαίγοντας σε άθλια κατάσταση περιέγραψε πως έπεσε θύμα βιασμού από δύο φίλους της παίζοντας το παιχνίδι δαχτυλίδι της φωτιάς. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ψυχικό: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον εκτελεστή! Γνώριζε κάθε κίνηση του θύματός!

Οι άνδρες της ελληνικής αστυνομίας ζήτησαν να μάθουν περισσότερα και έπεσαν από τα σύννεφα όταν η κοπέλα άρχισε να τους περιγράφει το παιχνίδι.

Με λίγα λόγια η φιλοσοφία ήταν ότι στο πλαίσιο του ring of fire ενός παιχνιδιού με τραπουλόχαρτα ο χαμένος καταναλώνει αλκοόλ.

Δείτε ακόμη: Συγκλονισμένη η showbiz! Βρέθηκε νεκρός γνωστός τραγουδιστής μόλις 26 ετών, μέσα στο διαμέρισμα του...

Έτσι έγινε και στην περίπτωση της εικοσάχρονης η οποία έπαιξε το παιχνίδι με δύο φίλους συμπαίκτες της και μετά από πολλούς γύρους κατανάλωσης αλκοόλ η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της. Ο συμπαίκτης της προθυμοποιήθηκε να την οδηγήσει στο υπνοδωμάτιο ώστε να κοιμηθεί.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Ποιο είναι το κορίτσι που λιποθύμησε στο πρώτο επεισόδιο και τι σχέση έχει με την Φουρέιρα;Αποκλειστικό!

Όταν η κοπέλα οδηγήθηκε στο δωμάτιο σε κατάσταση μέθης, ένας από τους συμπαίκτες της άρχισε να την χαϊδεύει σε όλο της το σώμα. Η κοπέλα αντέδρασε με αποτέλεσμα ο άντρας να φύγει απ’ το δωμάτιο.

Λίγη ώρα όμως μετά επέστρεψαν και οι δύο άντρες μαζί που βρήκαν την εικοσάχρονη να κοιμάται και άρχισαν να ασελγούν πάνω της. Τότε ξύπνησε ταραγμένη και ούρλιαξε για βοήθεια ωστόσο εκείνοι δεν σταμάτησαν!

Το youweekly.gr σας παρουσιάζει τις φωτογραφίες των νεαρών αλλοιωμένες όπως δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα ΜΠΑΜ. Πρόκειται για τους Α.Ζ και Γ.Κ.

Η αστυνομία τους συνέλαβε τους δύο εικοσάχρονους οι οποίοι υποστήριξαν ότι είχανε πιει πάρα πολύ και δεν ήξεραν τι έκαναν. Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και μετά αφέθησαν ελεύθεροι μέχρι να γίνει δίκη.