Γιάννης Μακρής: Τον πυροβόλησαν πισώπλατα! - Στην Αυστραλία η απάντηση για την μαφιόζικη εκτέλεση του επιχειρηματία! (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Γιάννης Μακρής: Τον πυροβόλησαν πισώπλατα! - Στην Αυστραλία η απάντηση για την μαφιόζικη εκτέλεση του επιχειρηματία! (βίντεο)

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην υπόθεση της δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον οποίο άγνωστοι σκότωσαν έξω από το σπίτι του χθες το βράδυ.

Μάλιστα μέσα στο σπίτι βρισκόντουσαν τα δυο ανήλικα παιδιά του που άκουσαν τους πυροβολισμούς. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Κατσίφας: Τραβούν το σχοινί οι Αλβανοί! Δεν δίνουν τη σορό του! Έχουν στήσει παγίδα στον πατέρα του; (βίντεο)

Έξι σφαίρες δέχτηκε ο Γιάννης Μακρής, ακριβώς έξω από τη βίλα του. Ο πατέρας του, με φωνή σπασμένη και κρυφή ελπίδα ότι ο γιος του ήταν ζωντανός πλησίασε τη σορό του παιδιού.

"Ο γιος μου... το παιδί μου..." ακούγεται να λέει ο άνδρας πριν αντικρίσει το πτώμα του Γιάννη Μακρή.

Δείτε ακόμη: Θρήνος στη Χαλκιδική! Νεκρός 58χρονος αγρότης - Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του!

Απαντήσεις στην μαφιόζικη εκτέλεση αναμένεται να δώσει η κάμερα η οποία είναι τοποθετημένη έξω από το σπίτι του επιχειρηματία και έχει καταγράψει τα πάντα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Μακρής αν και τραυματισμένος προσπάθησε να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Ο δράστης τον πλησιάσε και του έριξε την χαριστική βολή πισώπλατα.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Κατσίφας: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σορό! - Η κατάσταση της οικογένειας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, απαντήσεις θα δωθούν και από την Αυστραλία αφού εκεί ζει μια οικογένεια Λιβανέζων η οποία τρέφει άσβεστο μίσος για την οικογένεια του επιχειρηματία .

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: