Κηδεία Κωνσταντίνου Κατσίφα: Η συγκλονιστική εικόνα με τον νεκρό να "χαμογελάει" μέσα στο φέρετρο!

Συγκλονίζει το Πανελλήνιο!

Κηδεία Κωνσταντίνου Κατσίφα: Η συγκλονιστική εικόνα με τον νεκρό να

Η Βόρεια Ήπειρος αποχαιρετά το γιο της. Η Ελλάδα θρηνεί ένα δικό της παιδί, ένα παλικάρι που έχασε τη ζωή του για τα πιστεύω του, για τα ιδανικά και τις αξίες του.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο χωριό για το στερνό «αντίο». Εκατοντάδες Έλληνες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αποχαιρέτησαν τον 35χρονο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Alpha - ΣΚΑΙ: Τρόμος στα κανάλια! Ο κίνδυνος που δεν υπολόγιζαν!

Η σορός πέρασε κάτω από μια τεράστια ελληνική σημαία που έγραφε «Βόρεια Ήπειρος γη ελληνική», ενώ το πλήθος δεν σταμάτησε να φωνάζει συνθήματα και να ψάλει τον Εθνικό Ύμνο.

Οι φωτογραφίες από την εφημερίδα "Espresso" σοκάρουν, προκαλώντας ρίγη για το δράμα της μητέρας του και των συγγενών - φίλων του Κωνσταντίνου.

Ωστόσο, σοκ έχει προκαλέσει η φωτογραφία μέσα από το φέρετρο, όπως έχει σχολιαστεί, που δείχνει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα να "κοιμάται" ήρεμος, γαλήνιος και χαμογελαστός. Η εικόνα του ανοιχτού φέρετρου με την ελληνική μας σημαία, έκανε ακόμα και τους πιο ψύχραιμους να δακρύσουν! Το χαμόγελο ακόμα και την ύστατη στιγμή δεν έφυγε από τον ήρωα Έλληνα, ο οποίος έφυγε φωνάζοντας το όνομα της πατρίδας του!