Τάκης Κολλιαδέλης: Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση του φαντάρου! Το κινητό έδειξε την αλήθεια!

Νέα στοιχεία την υπόθεση θρίλερ!

Τάκης Κολλιαδέλης: Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση του φαντάρου! Το κινητό έδειξε την αλήθεια!

Νέα στοιχεία θρίλερ έρχονται στην επιφάνεια για την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη.

Τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στα τέλη Ιουνίου, ενώ επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», που εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος - Πειραιάς. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κατσίφας: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της μητέρας του! Τα προφητικά του λόγια πριν πεθάνει! «Μου έβαλε το σταυρό το λαιμό...»

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso τα νέα στοιχεία αφορούν τις δυο τηλεφωνικές συνδέσεις που φέρεται οτι χρησιμοποίησε ο 23χρονος φαντάρος, ο οποίος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία, καθώς μιας εκ των δυο φέρεται ότι ήταν στο όνομα άλλου προσώπου.

Δείτε ακόμη: Πένθος στον αθλητικό κόσμο! Πέθανε γνωστός Έλληνας στα 24 του...

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, το Λιμεναρχείο προχώρησε σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τα δυο κινητά. Όπως προέκυψε και τα δυο τηλέφωνα έκλεισαν στις 2.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου, όταν χάθηκαν και τα ίχνη του

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Κατσίφας: «Αυτός είναι ο δολοφόνος του, με το ονοματεπώνυμό του»

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, και τα δυο τηλέφωνα δεν ήταν στο δικό του όνομα στο όνομα άλλου προσώπου. Επίσης ο συγκεκριμένος αριθμός παρέμεινε ενεργοποιημένος ακόμη τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνιση του, όπου και απενεργοποιήθηκε πριν από ένα μήνα περίπου.