Κωνσταντίνος Κατσίφας: Τι υποστηρίζει τώρα ο ηθοποιός Λαέρτης Βασιλείου για τις προκλητικές του δηλώσεις; (βίντεο)

Η συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Τι υποστηρίζει τώρα ο ηθοποιός Λαέρτης Βασιλείου για τις προκλητικές του δηλώσεις; (βίντεο)

Ο ηθοποιός Λαέρτης Βασλείου προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του στην αλβανική τηλεόραση, την ημέρα που κηδευόταν ο ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή "Μαζί σου" και στην Τατιάνα Στεφανίδου και θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κώστας Τσουρός: "Παιδιά τι είναι το... Βίκυ Κάβουρα;" - Απίστευτη ατάκα του δημοσιογράφου!

Ο Λαέρτης Βασιλείου ανέφερε πως κάποια από τα λεγόμενα του παρερμηνεύτηκαν ενώ τόνισε πως τα συγχαρητήρια που έδωσε στην αλβανική αστυνομία δεν αφορούσαν τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα αλλά στη στάση που κράτησαν στην κηδεία και πως δεν αντέδρασαν σε συνθήματα που ακούστηκαν.

Δείτε ακόμη: Πάνος Καλίδης: Το δημόσιο άδειασμα στον Αδαμαντίδη! «Ο άνθρωπος που με γοήτευσε, με απογοήτευσε»!

"Για μια ακόμη φορά εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα και στην μάνα που κλαίει το παιδί της, τον οποίο παραπλάνησαν και χρησιμοποίησαν τα οποία εγώ έχω καταδικάσει σε οποιαδήποτε μεριά των συνόρων. Δεν συμφωνώ με τις εχθροπραξίες και τους ανθρώπους που θέλουν να χαλάσουν το κλίμα καλής γειτνίασης ανάμεσα στις δυο χώρες”, είπε ο Λαέρτης Βασιλείου.

Δείτε ακόμη: GNTM spoiler: Βίκυ Καγιά-Ζενεβιέβ Μαζαρί-Έλενα Χριστοπούλου δίνουν τη πιο σκληρή δοκιμασία! (Βίντεο)

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως: “Θέλω να τους πω ότι αυτές οι δυο χώρες έχουν υποφέρει από τα ακραία στοιχεία και πρέπει να υπάρχει ένα κλίμα αδελφοσύνης” και συνέχισε: “Προσπαθώ να υπερασπιστώ ο,τιδήποτε είναι καλό για το ελληνικό και το αλβανικό στοιχείο”.

Δείτε το βίντεο: