Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απασφάλισε ο πατέρας του ηθοποιού! - "Στο Ιπποκράτειο ο ηθοποιός πήρε μηδέν και ο κατήγορος πήρε άριστα..." (βίντεο)

Σπάει τη σιωπή του...

Απασφάλισε ο πατέρας του ηθοποιού! -
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 26.11.2018 14:28

Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την υπόθεση του ταξιτζή και του ηθοποιού.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, "Μαζί σου", ο πατέρας του 29χρονου ηθοποιού μιλά για την προσωπική ζωή του γιου του, και φυσικά για όλο αυτό που έχει γίνει με τον ταξιτζή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Έγινε ξανά... παιδί και το διασκέδασε με την ψυχή της! Δεν θα πιστεύετε τι έκανε η ηθοποιός στο Γύθειο!

Ο ίδιος είπε πως ενώ το παιδί τους βρέθηκε την Τρίτη στο αστυνομικό τμήμα, εκείνη το έμαθαν την Πέμπτη το πρωί. Οι γονείς τους, φυσικά και βρίσκονται στο πλευρό του, ενώ αυτό που κάνουν είναι να ψάχνουν για κάποιο στοιχείο που θα φέρει την αλήθεια, ενώ παράλληλα προσπαθούν να πείσουν τις αρχές να αποφυλακίσουν και να μετατρέψουν την ποινή της προφυλάκισης σε έναν περιορισμό...

Δείτε ακόμη: Ατζούν Ιλιτζαλί: Έσκασε διαζύγιο-βόμβα ένα χρόνο μετά τον γάμο του! Όλα στραβά για τον Τούρκο παραγωγό του Survivor!

Δείτε ακόμη: "Κάγκελο" η Χατζηβασιλείου! "Είσαι το... πειραματόζωο του καναλιού;" (βίντεο)

Ο πατέρας του, μίλησε για όλα, για τη συμπεριφορά του γιου του αλλά και τις προσωπικές του προτιμήσεις, ενώ στο τέλος αναφέρεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, λέγοντας συγκεκριμένα: " Στο Ιπποκράτειο ο ηθοποιός πήρε μηδέν και ο κατήγορος πήρε άριστα...".

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Athensmagazine.gr

Share