Κύκλωμα Χρυσού Ριχάρδος: Τι υποστηρίζει στην απολογία του ο ενεχυροδανειστής; Ποιοι τον... έμπλεξαν; Τα παράπονα του στον Αστυνομικό! - "Τι να σε κάνω αν δεν με ενημερώνεις;" (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Κύκλωμα Χρυσού Ριχάρδος: Τι υποστηρίζει στην απολογία του ο ενεχυροδανειστής; Ποιοι τον... έμπλεξαν; Τα παράπονα του στον Αστυνομικό! -

Αύριο θα απολογηθεί ο ενεχυεροδανειστής γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Τι θα υποστηρίξει όμως στην απολογία του; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μάνδρα: Τρόμος για τους κατοίκους της περιοχής! - Ζουν πάνω σε μια τεράστια παγίδα! (βίντεο)

Ο γνωστός τηλε-ενεχυροδανειστής κρατείται και αναμένεται να απολογηθεί την Κυριακή. Από το πρωί στο γραφείο του ανακριτική ο ένας κατηγορούμενος μπαίνει και ο άλλος βγαίνει.

Ο πρώτος από τους κατηγορούμενος ήδη οδηγήθηκε στις φυλακές. Συγκεκριμένα ο Τούρκος υπήκοος ο οποίος φέρεται ως υπαρχηγός του χρυσού κυκλώματος οδηγήθηκε στην φυλακή καθώς θεωρείται πως είναι αυτός που έχει τις διασυνδέσεις με την γείτονα χώρα

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Κατσίφας: Ράγισε καρδιές η αδερφή του Ερμιόνη στο μνημόσυνο! - "Τους φοβίζει ακόμα και το μνήμα του αδερφού μου;" (βίντεο)

Οι υπόλοιπο 9 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ο τηλε-ενεχυροδανειστής σύμφωνα με πληροφορίες του Star, υποστηρίζει πως είχε νόμιμη δραστηριότητα και πως αυτοί που παρανομούσαν ήταν οι συνεργάτες του. Μάλιστα για να μπορέσει να αποδείξει την αθωότητα του θα ζητήσει την κατά παράσταση εξέταση με τον ήδη προφυλακισμένο Τούρκο πρώην συνεργάτη του.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Την τελευταία του πνοή άφησε 35χρονος άντρας!

Μάλιστα στο "χρυσό" κύκλωμα φέρεται να έχει εμπλοκή και Αστυνομικός ο οποίος έδινε πληροφορίες στον ενεχυροδανειστή για τυχόν ενέργειες σε βάρος του ενώ ο ενεχυροδανειστής του είχε εκφράσει και τα παράπονα του καθώς θεωρούσε πως δεν έκανε καλά την... δουλειά του!

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: