Ειρήνη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση! Τρεις οι ύποπτοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας! Τι δήλωσε φίλη της 21χρονης λίγο μετά τον θάνατο της; (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Ειρήνη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση! Τρεις οι ύποπτοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας! Τι δήλωσε φίλη της 21χρονης λίγο μετά τον θάνατο της; (βίντεο)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας Ειρήνης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Η νεαρή κοπέλα είχε βρεθεί νεκρή και ημίγυμνη σε απόκρημνη παραλία του νησιού. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σοκ στο Διδυμότειχο: "Έσβησε" από έμφραγμα μόνιμος επιλοχίας μέσα στο νοσοκομείο! - "Φώναζε πονάω..." - Σπαρακτικά τα λόγια της μάνας του... (βίντεο)


Οι έρευνες των Λιμενικών Αρχών της Ρόδου στρέφονται σε δυο άτομα, έναν Έλληνα κάτοικο του νησιού και έναν αλλοδαπό καθώς φέρονται να είναι οι τελευταίοι που επικοινώνησαν με την νεαρή φοιτήτρια. Υπάρχει όμως και τρίτο άτομο το οποίο θεωρούν ως ύποπτο.

Οι Αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη τους από το κινητό τηλέφωνο της νεαρής κοπέλας αφού φέρονται να είναι τα άτομα που επικοινώνησαν μαζί της λίγη ώρα προτού χαθούν τα ίχνη της.

Δείτε ακόμη: Ρόδος: Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης! «Ονειρευόμουν να την ντύσω νυφούλα, όχι να ετοιμάζω κηδεία...» (Βίντεο)

Οι γονείς της με δάκρυα στα μάτια ζητούν απαντήσεις για τον άδικο χαμό της κόρης τους...

Δείτε ακόμη: Ριχάρδος: Έκτακτο! Θα οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου! Όλες οι εξελίξεις!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star, φίλη της Ειρήνης Τοπαλούδη, φέρεται να είπε στους συμφοιτητές της, αφού έγινε γνωστός ο θάνατος της φοιτήτριας: "Σύντομα θα μάθετε τι έπαθε η Ελένη!".

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: