Ρόδος: Έτσι σκότωσαν τη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη! Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στο θάνατο...

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις! Το ηλεκτρικό σίδερο και το χτύπημα θανάτου!

Ρόδος: Έτσι σκότωσαν τη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη! Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στο θάνατο...

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Οι δράστες ομολόγησαν το πρωί και οι γονείς της δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Διαβάστε παρακάτω....

Το μοιραίο λάθος της Ελένης

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος που διενεργούν τις σχετικές έρευνες έχουν κλείσει στο «στόχαστρό» τους τουλάχιστον δύο άτομα τα οποία γνώριζαν τη φοιτήτρια και υπάρχουν στοιχεία που τους εμπλέκουν στην υπόθεση!



Στο νησί βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το οποίο συνδράμει τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δείτε ακόμη: GNTM: Η αποχώρηση της Ξανθούλας, η επιστροφή των παλιών παικτριών και η «βόμβα» που έσκασε η Παπαγεωργίου! (Βίντεο)

Καθοριστικό ρόλο στις έρευνες που γίνονται αποτελεί το οπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι λιμενικές αρχές από δύο τουλάχιστον σημεία, από το δρομολόγιο θανάτου που ακολούθησε ο δράστης με τη φοιτήτρια.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες της "Ροδιακής", η εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο για συλλήψεις είναι ένα βίντεο που έφθασε στα χέρια των αρχών προχθές το βράδυ και το οποίο δείχνει καθαρά μέσα σε αυτοκίνητο τη φοιτήτρια και ένα ακόμα άτομο που πιθανολογείται πως είναι ο δράστης.

Δείτε ακόμη: Έκτακτη εξέλιξη! Δύο συλλήψεις για το θάνατο της φοιτήτριας στη Ρόδο! Την πέταξαν στη θάλασσα ζωντανή!
Η εικόνα δείχνει τον έναν από τους δύο δράστες με το αυτοκίνητό του να προσεγγίζει κατάστημα εντός της πόλεως της Ρόδου και μέσα στο αυτοκίνητο να βρίσκεται και η νεαρή φοιτήτρια.


Επίσης, αξιολογούνται και τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τα οποία και θα δείξουν τις συνομιλίες που είχε η 21χρονη κοπέλα.

Πως τη δολοφόνησαν

Το σενάριο που εξετάζουν ήδη από χθες οι αρχές είναι ότι η 21χρονη είχε ραντεβού με τον ένα από τους δύο άνδρες και πιθανότατα εμφανίστηκε και ο δεύτερος, με το κορίτσι να αντιδρά στην παρουσία του.

Τότε πρέπει να προέκυψε ένταση με την νεαρή να επιχειρεί να φύγει. Εκεί φαίνεται ότι την χτύπησαν με σιδερένιο αντικείμενο, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες σιδερώστρα, σύμφωνα με άλλες, τοπικού μέσου, με ηλεκτρικό σίδερο.

Η παραλία που παίχτηκε η τελευταία πράξη
Στον τόπο όπου εντοπίστηκε η σορός της άτυχης φοιτήτριας μετέβησαν χθες ο πατέρας και ο θείος της, συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Παλαιολόγου. Στην παραλία «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου τους περίμενε κλιμάκιο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου το οποίο και τους ενημέρωσε για τον τρόπο και την κατάσταση που εντοπίστηκε το πτώμα στις 8.30 το πρωί της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου, ενώ δύο ώρες αργότερα ανασύρθηκε από τον δύτη που κλήθηκε από το Λιμεναρχείο.

Δείτε ακόμη: Έκτακτο! Ομολόγησαν οι δολοφόνοι της φοιτήτριας στη Ρόδο! «Αρνήθηκε να υποκύψει...»


Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μία δύσβατη απομονωμένη περιοχή όπου για να φθάσει κάποιος κοντά στη θάλασσα θα πρέπει να περπατήσει περί τα 50 μέτρα σε μονοπάτι.


Συγκλονίζει ο πατέρας της φοιτήτριας! «Σας ευχαριστώ που βρήκατε τους ένοχους πριν τη σκεπάσει το χώμα»!

Μετά την ομολογία των δραστών για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, ο πατέρας της κ. Τοπαλούδης μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για το χρόνο που έμαθε ότι εξιχνιάστηκε η δολοφονία της κόρης του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τοπαλούδης έμαθε τα ξημερώματα ότι ένας Έλληνας και ένας Αλβανός οδήγησαν στο θάνατο την 21χρονη Ελένη και τόνισε ότι σήμερα το πρωί θα βρεθεί στο Λιμεναρχείο, λίγο πριν μεταφέρει τη σωρό της κόρης του στο Διδυμότειχο για την ταφή.


Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης και τον εντοπισμό των δραστών.

Δείτε ακόμη: Έκτακτο! Ομολόγησαν οι δολοφόνοι της φοιτήτριας στη Ρόδο! «Αρνήθηκε να υποκύψει...»

«Ευχαριστώ όλους αυτούς που βοήθησαν να βρεθούν οι δολοφόνοι του παιδιού μου πριν το σκεπάσει το χώμα».