Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Συνεχίζεται η δίκη 10 χρόνια μετά! - Και δεύτερη... δολοφονία εντός της δικαστικής αίθουσας! (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Συνεχίζεται η δίκη 10 χρόνια μετά! - Και δεύτερη... δολοφονία εντός της δικαστικής αίθουσας! (βίντεο)

Δέκα χρόνια μετά και η δίκη για την δολοφονία του νεαρού Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου συνεχίζεται!

Η μητέρα του 15χρονου κάνει λόγο για δυο αμετανόητους δολοφόνους οι οποίοι ακόμα και σήμερα προσπαθούν να συσκοτίσουν την υπόθεση! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Καταιγιστικές οι εξελίξεις! Οι τελευταίες στιγμές της άτυχης φοιτήτριας! Τι ισχυρίζεται ο Ροδίτης στην απολογία του; (βίντεο)

"Έχουν βλέμμα προκλητικό και απαξιωτικό απέναντι μου" τονίζει στην κάμερα του Star η μητέρα του Αλέξανδρου, Τζίνα Τσαλικιάν ενώ η συνήγορος Πολιτικής Αγωγής, Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει πως: "Ακόμα και τώρα έκαναν επίθεση στη μνήμη του Αλέξανδρου με ισχυρισμούς. Είναι για την οικογένεια μια δεύτερη δολοφονία εντός του δικαστηρίου!".

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Ξέσπασε με λυγμούς και κλάματα η μητέρα της! «Φάγανε το παιδί μου σαν το σκυλί στο αμπέλι»! (Βίντεο)

Η φράση που έχει στιγματίσει τον κατηγορούμενο για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Επαμεινώνδα Κορκονέα είναι μια: "Δεν θα ζητήσω συγγνώμη από κανέναν 15χρονο!".

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Αποκαλύψεις από τη πρώην του Ροδίτη! «Ήταν βίαιος και στο κρεβάτι ήθελε...» (Βίντεο)

Η ακροαματική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Λαμίας σε αίθουσα χωρίς ακροατήριο.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: