Ελένη Τοπαλούδη: Η σύντροφος του 21χρονου κατηγορούμενου αποκαλύπτει τα πάντα! Τι της είπε λίγο μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας; (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Ελένη Τοπαλούδη: Η σύντροφος του 21χρονου κατηγορούμενου αποκαλύπτει τα πάντα! Τι της είπε λίγο μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας; (βίντεο)

Με "κομμένη" την ανάσα παρακολουθεί η κοινωνία τις εξελίξεις για την δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

Οι δυο κατηγορούμενοι αλληλοκατηγορούνται και ο ένας ρίχνει το βάρος και τις ευθύνες στον άλλον. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μέσα από το δωμάτιο που δολοφονήθηκε η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο!

Συγκλονιστική είναι όμως και η μαρτυρία της 21χρονης συντρόφου του 21χρονου κατηγορούμενου.

Η νεαρή κοπέλα μίλησε στις "Αλήθειες με την Ζήνα" και χαρακτήρισε τον σύντροφο της ως έναν άνθρωπο τρυφερό και πάρα πολύ καλό.

"Έχουμε σχέση ακόμα από τον Αύγουστο! Εργαζόμουν μόνο σαιζόν στη Ρόδο και κάποια στιγμή τα φτιάξαμε. Μέχρι τελευταία στιγμή, την Κυριακή, εγώ μιλούσα μαζί του, πριν τη σύλληψη του. Εγώ δεν του έλεγα για να του κάνω έκπληξη λόγω των γενεθλίων του. ¨Ηταν πάρα πολύ καλός. Ποτέ δεν μου συμπεριφέρθηκε άσχημα ή βίαια. Συγκλονίστικα με αυτά που άκουσα. Δεν ήταν ο άνθρωπος που ξέρω εγώ. Δεν ήταν ποτέ βίαιος με μένα. Δεν μου ζήτησε ποτέ να κάνω κάτι που δεν θέλω. Τις τελευταίες μέρες μέναμε μαζί, αν έπαιρνε φάρμακα θα το έβλεπα.
Είχα γνωρίσει και τους γονείς του. Είχαμε πάει όλοι μαζί για φαγητό. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Ερχόταν, με έπαιρνε από τη δουλειά, γιατί σχολούσα αργά. Πηγαίναμε βόλτες, πηγαίναμε γυμναστήριο... Πολύς καλός άνθρωπος. Ποτέ δεν χρησιμοποίησε ούτε καν λεκτική βία εναντίον μου!" είπε η νεαρή κοπέλα στην εκπομπή.

Δείτε ακόμη: Μυτιλήνη: Εντοπίστηκε νεκρός 23χρονος!

Την ήξερε όμως την Ελένη Τοπαλούδη; Όχι απαντάει κατηγορηματικά.

Όσο για το πως πιστεύει ότι έμπλεξε ο 21χρονος με την συγκεκριμένη υπόθεση; Ξεσπάει η νεαρή: "Δεν πιστεύω ότι είναι μπλεγμένος!"

Δείτε ακόμη: "Σεισμός" στην showbiz! Ο σύντροφος γνωστής τραγουδίστριας έχει κατηγορηθεί βιασμό και έχει μπει φυλακή για ανθρωποκτονία!

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν έχει γνωρίσει τους φίλου του η κοπέλα απάντησε πως πάντα ήταν οι δυο τους. ενώ πρόσθεσε: "Δεν μου κρύφτηκε ποτέ του, άφηνε ανοιχτά τα πάντα στο σπίτι. Τα μηνύματα του, το facebook του. Δεν είχε να κρύψει κάτι. Δεν το πιστεύω ότι το έχει κάνει! Δεν το πιστεύω!"

Δείτε τα αποσπάσματα από την εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα" στα βίντεο που ακολουθούν: