Κρήτη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις στην καταγγελία βιασμού 13χρονης! Νάρκωνε τον πατέρα της και την βίαζε στυστηματικά για δύο μήνες!

Προκαλούν ανατριχίλα οι αποκαλύψεις της 13χρονης!

Κρήτη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις στην καταγγελία βιασμού 13χρονης! Νάρκωνε τον πατέρα της και την βίαζε στυστηματικά για δύο μήνες!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού 13χρονης, κατά την διάρκεια των διακοπών της για δυο μήνες στην Κρήτη.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι στενός φίλος του πατέρα της, ο οποίος την βίαζε συστηματικά και τους δυο μήνες κατά την παραμονή της στο νησί. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ρόδος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις! Και νέα μαρτυρία για ανήλικη που πήγε σπίτι τους και την ανάγκασαν να δει αισθησιακή ταινία! (βίντεο)

Όλα ξεκίνησαν όταν η 13χρονη η οποία μένει στο Βέλγιο με την μητέρα της, στις καλοκαιρινές της διακοπές επισκέφτηκε τον πατέρα της στην Κρήτη για να παραθερίσει για δύο μήνες.

Εκεί έζησε τον απόλυτο τρόμο. Ένας στενός φίλος του πατέρα της, Λιβανέζος στην καταγωγή, την βίαζε συστηματικά και τους δυο μήνες της παραμονής της στο νησί. Για να μην γίνει αντιληπτός στον φίλο του και πατέρα της μικρής, του έριχνε υπνωτικό χάπι και έπειτα ασελγούσε στην 13χρονη και την απειλούσε να μην το πει σε κανέναν αλλιώς θα τους σκότωνε.

Δείτε ακόμη: Σοκ στα Τρίκαλα: 35χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα!

Μετά τους δυο μήνες, η μικρή επέστρεψε στο Βέλγιο όπου και αποπειράθηκε δυο φόρες να αυτοκτονήσει.

Η μητέρα της για να ξετυλίξει το κουβάρι των πράξεων της, έψαξε το κινητό της και βρήκε τα μηνύματα του κατηγορούμενου. Η ίδια υποδυόμενη την κόρης του έστειλε μήνυμα και εκείνος απάντησε στέλνοντας της ένα αισχρό βίντεο.

Δείτε ακόμη: Ρόδος: Φοβάται ο 19χρονος Αλβανός, χαλαρός ο 21χρονος ο Ελληνας στις φυλακές Γρεβενών!

Αφού αποκαλύφθηκαν όλα, η 13χρονη με την μητέρα της κατήγγειλαν το συμβάν στην αστυνομία και έπειτα από σήμα της Ιντερπόλ έγινε η σύλληψη του άνδρα από τις αστυνομικές αρχές των Χανίων.