Ελένη Τοπαλούδη: Της έστησαν παγίδα μέσω facebook! - Τι έδειξε το "ξεσκόνισμα" στον λογαριασμό της άτυχης φοιτήτριας; (βίντεο)

Ποια ενδεχόμενα εξετάζει η Αστυνομία;

Ελένη Τοπαλούδη: Της έστησαν παγίδα μέσω facebook! - Τι έδειξε το

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη βιώνουν τον μεγαλύτερο πόνο που μπορεί να ζήσει ένας γονιός!

Είδαν το παιδί τους νεκρό σε ηλικία μόλις 21 χρόνων, και το μόνο που θέλουν είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι που "έκοψαν" τόσο βίαια το νήμα της ζωής της Ελένης. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστικές εικόνες μέσα από το νοσοκομείο! - Πως είναι η 3,5 ετών Δήμητρα μετά την επίθεση του σκύλου μέσα σε καφετέρια; (βίντεο)

Οι Αρχές "ξεσκόνισαν" τα social media της Ελένης Τοπαλούδη προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση και να διερευνήσουν με ποιο τρόπο έγινε η επικοινωνία της με τους κατηγορούμενους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξαν, η 21χρονη φοιτήτρια γνώριζε μόνο τον έναν κατηγορούμενο, τον Αλβανό και η επικοινωνία τους γινόταν μόνο μέσω facebook.

Δείτε ακόμη: Απαγωγή Πειραιάς: Άφαντοι οι απαγωγείς! Τι φοβούνται οι Αρχές; Γιατί πιστεύουν ότι δεν θα επικοινωνήσουν τελικά με την οικογένεια; (βίντεο)

Το ενδεχόμενο που εξετάζουν οι Αρχές είναι πως η νεαρή κοπέλα όταν κανόνισε να συναντηθεί με τον Αλβανό κατηγορούμενο αγνοούσε ότι στην παρέα θα είναι ο Έλληνας φίλος του, επίσης κατηγορούμενος για την δολοφονία της.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία στην Κυπαρισσία: Η αρπαγή της ανήλικης τσιγγανοπούλας κατέληξε σε θρήνο με 3 νεκρούς! (βίντεο)

Ο κατηγορούμενος ωστόσο υποστηρίζει πως η Ελένη γνώριζε τα πάντα.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: