Ελένη Τοπαλούδη: Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις! - "Η φοιτήτρια υπέστη όλες τις μορφές βίας που θα μπορούσε να υποστεί!" (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Ελένη Τοπαλούδη: Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις! -

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Όπως αποκάλυψε το Star, η 21χρονη δεν πρόλαβε να αντιδράσει στα χτυπήματα των δραστών και να αμυνθεί γιατί την απειλούσαν με μαχαίρι και της κρατούσαν τα χέρια. Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Πειραιάς: "Ήμουν σε άμυνα!" - Τι υποστηρίζει ο φερόμενος ως δράστης για την εν ψυχρώ δολοφονία του 21χρονου Ηλία; (βίντεο)

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα θα αποκαλύψουν στην ανακρίτρια Ρόδου, ποιος από τους δυο φερόμενους ως δράστες χτύπησε, βίασε και έριξε στον γκρεμό την νεαρή φοιτήτρια.

Δείτε ακόμη: Καιρός: Καμπανάκι κινδύνου για τη "Σοφία"! - Οι ειδικοί προειδοποιούν! (βίντεο)

Οι δυο φερόμενοι ως δράστες επιμένουν στην τακτική που υιοθέτησαν από την πρώτη στιγμή. Ο ένας τα ρίχνουν στον άλλο.

Δείτε ακόμη: Δραπέτες Κορυδαλλός: Αλώνιζαν σαν κύριοι μισή ώρα στη φυλακή προτού αποδράσουν! Όλες οι λεπτομέρειες... (βίντεο)

"Για εγκληματική ενέργεια πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα" κάνει λόγο ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη ενώ ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας τόνισε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Star πως: "Η νεαρή κοπέλα υπέστη όλες τις μορφές βίας που θα μπορούσε να υποστεί".

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων το Star στο βίντεο που ακολουθεί: