Καλλιθέα: Αποσωληνώθηκαν τα δίδυμα πεντάχρονα που κατέληξαν στην Εντατική μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμα τους!

Θετικές οι εξελίξεις στην υγεία των παιδιών!

Καλλιθέα: Αποσωληνώθηκαν τα δίδυμα πεντάχρονα που κατέληξαν στην Εντατική μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμα τους!

Αποσωληνώθηκαν τα πεντάχρονα δίδυμα, που από το πρωί της Τρίτης νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Π.&Α. Κυριακού» μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στην Καλλιθέα.

Η κατάστασή τους παραμένει σταθερή, καθώς υπέστησαν αναπνευστικό έγκαυμα, ωστόσο η αποσωλήνωσή τους είναι θετική εξέλιξη στην υγεία τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έγκλημα Κέρκυρα: Ανατροπή στην δολοφονία της Αντζελίνας; Λάθος εσώρουχο έδωσε ο παιδοκτόνος στις Αρχές; (βίντεο)

Τα δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι βρέθηκαν από την Πυροσβεστική αναίσθητα σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, το οποίο είχε πιάσει φωτιά. Η μητέρα τους τα είχε κλειδώσει μέσα στο σπίτι για να πάει στη δουλειά. Τα παιδιά πείνασαν και έφτιαξαν ένα τοστ, ωστόσο ξέχασαν να βγάλουν το καλώδιο από την πρίζα, με αποτέλεσμα μετά τις 10 το πρωί η κουζίνα να γεμίσει καπνούς.

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Εξέλιξη-σοκ στην υπόθεση! Ακόμα τρεις καταγγελίες για βιασμό "καίνε" τον 18χρονο κατηγορούμενο! (βίντεο)

Τα παιδιά έτρεξαν από την εξώπορτα και οι γείτονες κάλεσαν την πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες έφτασαν έγκαιρα στο σημείο και γκρέμισαν την πόρτα ασφαλείας και στη συνέχεια τα δίδυμα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται μέχρι σήμερα στην εντατική.

Πηγή: TheCaller.gr