Ελένη Τοπαλούδη: Οι ύποπτες αυτοκτονίες και οι περίεργοι πνιγμοί! Και νέες καταγγελίες κατά των δυο κατηγορουμένων για την δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο! (βίντεο)

Όλο το ρεπορτάζ!

Ελένη Τοπαλούδη: Οι ύποπτες αυτοκτονίες και οι περίεργοι πνιγμοί! Και νέες καταγγελίες κατά των δυο κατηγορουμένων για την δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο! (βίντεο)

Απίστευτες καταγγελίες για την δράση των δυο κατηγορούμενων για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έκανε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του Star και την δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Προσοχή! Νέα επιδείνωση του καιρού με έντονα φαινόμενα, ισχυρές καταιγίδες και χιόνια!

Ο πατέρας της άτυχης Ελένης αναφέρθηκε σε περίεργες αυτοκτονίες αλλά και πνιγμούς.

Δείτε ακόμη: Λαμία: 36χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του!

"Εκβίαζαν κάποια άτομα, κάποιες κοπελίτσες ενδεχομένως να είχαν και κάποια άλλα προβλήματα, ενδεχομένως και κάποιο να αυτοκτόνησε, ενδεχομένως και να υπήρχαν και κάποιοι άλλοι περίεργοι πνιγμοί. Αυτά θέλουν διερεύνηση. Εγώ δεν μπορώ να κάνω τον ντετέκτιβ" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της Ελένης, στην καταγγελία του.

Δείτε ακόμη: Θλίψη: Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Συγκελάκης!

Την ίδια στιγμή μια νεαρή κοπέλα αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο οι δυο κατηγορούμενοι παγίδευαν τα θύματα τους.

"Με παίρνει ο... με σηκώνει και με βάζει στο αμάξι και κλειδώνει τις πρότες και καλά έτσι να μην μπορώ να βγω. Μετά πήγαμε προς το σπίτι τυ και σταματήσαμε σε ένα φούρνο και πήρανε μπύρες και πήγαμε σπίτι του." λέει στην Τασούλα Παπανικολάου η καταγγέλουσα και συνεχίζει: "Με πήγαν στο δωμάτιο. Έλεγα όχι δεν θέλω, το ένα το άλλο και εκεί που έλεγα όχι ο... μου κάνει αν δεν κάνεις αυτό δεν φεύγεις από δω. Και μετά ο.. μου δίνει ένα χαστούκι." ανέφερε μεταξύ άλλων η νεαρή κοπέλα.

Δείτε ακόμη: Πάτρα: Πήραν φωτιά ιστιοφόρα στο παλιό λιμάνι!

Το περιστατικό συνέβη ένα μήνα πριν την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί: