Στους 20 πόντους έφτασε το χίονι στα Τρίκαλα- Μεγάλη χιονόπτωση σε Φθιώτιδα, Ευρυτανία,Καρδίτσα

Απίστευτη πτώση θερμοκρασίας

Στους 20 πόντους έφτασε το χίονι στα Τρίκαλα- Μεγάλη χιονόπτωση σε Φθιώτιδα, Ευρυτανία,Καρδίτσα

Έντονη είναι αυτη την ώρα η χιονόπτωση στα ορεινά και ημιορεινά των δήμων Πύλης και Μετεώρων στο νομό Τρικάλων, όπου το χιόνι σε ορισμένα σημεία έχει φτάσει τα 20 εκατοστά.

Σύμφωνα με όσα τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, ωστόσο, στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στις μετακινήσεις των οδηγών. Διαβάστε παρακάτω...

Χιονόπτωση έχουμε και στο νομό Καρδίτσας όπου το ύψος του χιονιού, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Τσιάκο, στους αυχένες Τυμπάνου και Αγίου Νικολάου ξεπερνά τα 20 εκατοστά. Σύμφωνα με τον ίδιο οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.

Από νωρίς το πρωί έχουμε έντονη χιονόπτωση στη δυτική Φθιώτιδα και την Ευρυτανία. Αν και τα μηχανήματα της Περιφέρειας έπιασαν δουλειά από νωρίς, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα για τους οδηγούς που κινούνται στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου, και φυσικά ακόμα πιο δύσκολα στο επαρχιακό δίκτυο.

Συμφωνα με το lamiareport.gr αυτή την ώρα χιονίζει από την Πτελέα και πάνω μέχρι και μέσα στο Καρπενήσι, όπου το έχει στρώσει για τα καλά. Το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής είναι από τον Τυμφρηστό μεχρι και μετά τη σήραγγα του «Παύλου Μπακογιάννη», όπου η κυκλοφορία γίνεται με αλυσίδες