Τραγωδία στο Ελληνικό: Τραγικό τέλος για το ζευγάρι! Ο πραγματικός που τσακώθηκαν!

Σοκάρουν οι εξελίξεις!

Τραγωδία στο Ελληνικό: Τραγικό τέλος για το ζευγάρι! Ο πραγματικός που τσακώθηκαν!

Νεκροί και οι δύο στην τραγωδία του Ελληνικού, όταν 86χρονος εν εποστρατεία αντιπτέραρχος πυροβόλησε και σκότωσε την 59χρονη Βουλγάρα σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγάλος καβγάς του ζευγαριού ξεκίνησε μέσα στο σπίτι. Ο 86χρονος σε κάποια στιγμή έβγαλε το πιστόλι του, ένα 22άρι και πυροβόλησε την σύζυγό του. Διαβάστε παρακάτω...

Εκείνη άρχισε να τρέχει έντρομη έξω. Μάλιστα, πρόλαβε να βγει στο δρόμο και να σταματήσει ένα ταξί. «Με σκότωσε, με σκότωσε» πρόλαβε να πει στον ταξιτζή ζητώντας του βοήθεια και στη συνέχεια κατέρρευσε.


Ο 86χρονος στη συνέχεια βγήκε από το σπίτι και στη μέση της αυλής έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Και οι δύο, και ο 86χρονος και η 59χρονη μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και κατέληξαν λίγη ώρα αργότερα.

Η συμβίωση, η περιουσία και ο μοιραίος καβγάς


Σύμφωνα με πληροφορίες από γείτονες του ζευγαριού ο 86χρονος πρώην στρατιωτικός και η 59χρονη Βουλγάρα ήταν παντρεμένοι εδώ και ένα χρόνο και φαίνεται ότι ο καβγάς ξεκίνησε για οικονομικούς λόγους.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 86χρονος συμβίωνε με την Βουλγάρα μετά το θάνατο της πρώτης συζύγου του, ωστόσο η σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν και οι καλύτερες, αναφέρει το iefimerida.gr.

Η 59χρονη φέρεται πως πίεζε τον στρατιωτικό να την κάνει συνδικαιούχο στην περιουσία του, κάτι που το κατάφερε, όπως υποστηρίζουν γείτονες του ζευγαριού. Σήμερα το πρωί όμως μετά από μία λογομαχία που είχαν η 59χρονη έδιωξε τον 86χρονο από το σπίτι. Αυτό έκανε τον πρώην στρατιωτικό έξω φρενών με αποτέλεσμα να προκαλέσει την τραγωδία.


Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η 59χρονη εργαζόταν στο σπίτι του πρώην στρατιωτικού προσέχοντας τη σύζυγό του, μέχρι που εκείνη απεβίωσε.

Τραγωδία στο Ελληνικό: Νεκρός ο Αντιπτέραρχος που πυροβόλησε τη σύντροφό του!

Κατέληξε τελικά ο Αντιπτέραρχος, ο οποίος πυροβόλησε την Βουλγάρα σύντροφό του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το μέρος του.

Η τραγωδία συνέβη στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στον αριθμό 88, στο ύψος του Ελληνικού, έξω από το σπίτι του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διαπληκτιζόταν, όταν ο 87χρονος -αντιπτέραρχος, σύμφωνα με πληροφορίες- έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τη Βουλγάρα σύζυγό του.

Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του. Και οι δύο διακομήστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας. Ο 87χρονος πέθανε μετά από λίγη ώρα ενώ η 59χρονη Βουλγάρα δίνει μάχη για τη ζωή της.

Ο ηλικιωμένος αντιπτέραρχος σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με τη σύζυγό του (σ.σ.: ήταν η δεύτερη σύζυγός του, καθώς η πρώτη είχε αποβιώσει, το ίδιο κι ο γιος του λίγα χρόνια πριν) κι έφτασε στο... αμήν, πυροβολώντας την.

Γείτονες του ζευγαριού ανέφεραν ότι η 59χρονη Βουλγάρα είχε κάνει κόλαση τη ζωή του, ο οποίος μάταια προσπαθούσε εδώ και καιρό να απεμπλακεί από την σύζυγό του.

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την παιδοκτόνο! Το είχε σχεδιάσει!

Νέα στοιχεία που σοκάρουν από την τραγωδία στον Νέο Κόσμο, με την 40χρονη που πέταξε την κόρη της από το μπαλκόνι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τα ερωτήματα που δημιουργούνται γύρω από τους λόγους που μπορεί να ώθησαν μια μητέρα να προβεί σε μια τέτοια -ακατανόητη- πράξη παραμένουν αναπάντητα.

Οι συγγενείς της γυναίκας βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Ο σύζυγος της 40χρονης στην κατάθεσή του υποστήριξε πως η γυναίκα του δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα. «Είχα μια πολύ καλή σχέση με τη γυναίκα μου, μια ήρεμη ζωή και μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ποτέ δεν είχε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Ούτε φάρμακα έπαιρνε, ούτε είχε νοσηλευτεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Δεν αντιμετωπίζαμε κανένα πρόβλημα. Ήμασταν αγαπημένοι. Λίγη ώρα πριν γυρίσω στο σπίτι μου, είχαμε ανταλλάξει κάποια γραπτά μηνύματα στο κινητό, όπως κάθε μέρα. Δεν είχα καταλάβει κάτι διαφορετικό στη συμπεριφορά της», δήλωσε.

Από την πλευρά του, ο αδελφός της επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του γαμπρού του, υπογραμμίζοντας πως είχαν μια ωραία οικογένεια. «Ποτέ δεν μου είχε αναφέρει ότι κάτι την απασχολεί. Ήταν αγαπημένοι. Από όσο γνωρίζω δεν είχαν τσακωμούς, ούτε κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Είχαν μία απλή, ήρεμη ζωή με αγάπη. Είχαμε επικοινωνήσει μέσα στην ημέρα και δεν μου είπε κάτι που να με βάλει σε σκέψεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τι την ώθησε σε αυτή την πράξη», είπε.

Το είχε σχεδιάσει;

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα φέρεται να είχε σχεδιάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια για την τραγωδία. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως η μητέρα κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού, έβαλε τον σύρτη και βγήκε στο μπαλκόνι. Πρώτα θα έριχνε το παιδί και μετά θα έπεφτε εκείνη από τον 5ο όροφο. Ο πατέρας και σύζυγος, ο οποίος βρισκόταν κάτω από το σπίτι, ανέβηκε αμέσως στο διαμέρισμα, ωστόσο δεν κατάφερε να μπει μέσα, καθώς η γυναίκα του είχε βάλει τον σύρτη. Χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα, αλλά δεν πρόλαβε να περάσει στο μπαλκόνι του και να σώσει την οικογένειά του.

Νέα στοιχεία για την τραγωδία

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας

Ο AΝΤ1 μετέδωσε πως η μητέρα βλέποντας το παιδί να πέφτει πάνω στα δέντρα αποφάσισε να αλλάξει τη φορά του κορμιού της και έπεσε πιο αριστερά, με αποτέλεσμα να βρεθεί πιο κοντά στα κάγκελα και να πέσει κατευθείαν στο οδόστρωμα ώστε να είναι ακαριαίος ο θάνατος.

«“Γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα;” Μου λέει: “Βγάλτε τα γυαλιά, δεν βλέπετε καλά, δεν το έχω έξω από τα κάγκελα”, μα εσάς... λέω “βλέπω τα πόδια σας μέσα από τα κάγκελα και το κορμάκι του παιδιού είναι έξω από τα κάγκελα", μου λέει όχι, γυρίζω στον μεγάλο μου τον γιο και του λέω: "αγόρι μου βλέπεις αυτό που βλέπω είναι έξω από τα κάγκελα το μωρό;”, “ναι” μου λέει μαμά και εκείνη την ώρα το πετάει. Αρχισα και φώναζα και μετά έκρυψα τα παιδιά στη γωνία να μη δουν το υπόλοιπο και τη βλέπω με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα και της φώναξα: “σε παρακαλώ μην τον κάνεις, μην πηδήξεις” και της λέω... “πες μου εγώ τι μπορώ να κάνω;” και μου λέει: "δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ" και πήδηξε και αυτή», είπε μάρτυρας.

Η 4χρονη άφησε την τελευταία της πνοή 40 λεπτά μετά τη μητέρα της. Ο πατέρας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ο αδελφός της γυναίκας έπαθε ισχυρό νευρικό κλονισμό μόλις έμαθε την είδηση, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 40χρονη και ο σύζυγός της προσπαθούσαν να κάνουν παιδί, καθώς στένευαν τα χρονικά περιθώρια. Οταν τα κατάφεραν, η γυναίκα γέννησε και φέρεται να παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να αφιερωθεί στο παιδί, όταν διαπιστώθηκε το πρόβλημα με την καρδιά του. Ο άντρας της συμφώνησε σε αυτό, καθώς είχαν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν.

Mια ακόμα τραγωδία συγκλόνισε όμως το πανελλήνιο, μια μητέρα βρέθηκε παγιδευμένη σε φλεγόμενο κτίριο μία μητέρα και το μωρό της! (βίντεο)

Για περισσότερα κοινωνικά θέματα, επισκεφτείτε την κατηγορία μας - Κοινωνία