Τραγωδία στο Ελληνικό: Πήραν την άδεια του ταξιτζή που άφησε αβοήθητη τη γυναίκα!

Δεν θα μπορεί να εργαστεί ως οδηγός ταξί!

Τραγωδία στο Ελληνικό: Πήραν την άδεια του ταξιτζή που άφησε αβοήθητη τη γυναίκα!

Την άδεια του αυτοκινητιστή που δήλωσε μπροστά στις κάμερες ότι πέταξε έξω από το ταξί του την αιμόφυρτη γυναίκα, από την τραγωδία στο Ελληνικό, πήρε το ΣΑΤΑ.

Οργή ξεχειλίζει το διαδίκτυο κι όχι μόνο, για τον ταξιτζή που πέταξε έξω από το ταξί την 50χρονη, την οποία πυροβόλησε και τελικά σκότωσε ο σύντροφός της, λίγα λεπτά πριν αυτοκτονήσει, την ώρα που εκείνη ψυχορραγούσε στο πεζοδρόμιο. Διαβάστε παρακάτω...

Ο αυτοκινητιστής, δήλωσε μπροστά στις κάμερες, ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ πέταξε έξω από το ταξί του την αιμόφυρτη γυναίκα...

Το ΣΑΤΑ καταδίκασε το περιστατικό και ζητεί από το αρμόδιο υπουργείο να πάρει την άδεια του ταξιτζή, ενώ τον διαγράφει κι από τον κλάδο.

Η σχετική ανακοίνωση:
«Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του οδηγού ταξί και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.

Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».

Πηγή: ethnos.gr

Σάλος ξέσπασε με την αντίδραση του ταξιτζή στην τραγωδία του Ελληνικού!

Τραγωδία στο Ελληνικό: Σάλος με την αντίδραση του ταξιτζή - «Χάσαμε την ανθρωπιά μας»!

Τραγωδία στο Ελληνικό: Αυτή ήταν η αιτία που όπλισε το χέρι του 86χρονου!

Συγκλονίζει η τραγωδία στο Ελληνικό, με τη δολοφονία της 59χρονης Βουλγάρας από τον 86χρονο σύζυγό της, και στην συνέχεια την αυτοκτονία του ίδιου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λογομάχησε πάνω σε έναν καβγά, και τότε ο 86χρονος αντιπτέραρχος έβγαλε το όπλο του, ένα 22άρι και πυροβόλησε τη σύζυγό του.

Εκείνη βγήκε έξω από το σπίτι και πρόλαβε να σταματήσει ένα ταξί και να μπει μέσα, λέγοντας στον οδηγό «Με σκότωσε, με σκότωσε», ενώ στη συνέχεια κατέρρευσε.

Ο 86χρονος στη συνέχεια βγήκε από το σπίτι και στη μέση της αυλής έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η 59χρονη Βουλγάρα εργαζόταν στο σπίτι του πρώην στρατιωτικού, προσέχοντας τη σύζυγό του, μέχρι που εκείνη απεβίωσε.

Το ταξί με τα αίματα από την τραγωδία στο Ελληνικό
Τι όπλισε το χέρι του 86χρονου;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι λογομάχησε έντονα πάνω σε έναν καβγά, που αφορούσε οικονομικά θέματα.

Ο 86χρονος συμβίωνε με την 59χρονη Βουλγάρα, ύστερα από τον θάνατο της πρώτης συζύγου του. Η 59χρονη φέρεται πως πίεζε τον στρατιωτικό να την κάνει συνδικαιούχο στην περιουσία του, κάτι το οποίο τελικά κατάφερε.

Δείτε περισσότερα κοινωνικά θέματα με ένα κλικ!