Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Πήγε να εκπληρώσει το τάμα της στον Ταξιάρχη και δάκρυσε! (βίντεο)

Συγκινημένη έκανε τον σταυρό της

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Πήγε να εκπληρώσει το τάμα της στον Ταξιάρχη και δάκρυσε! (βίντεο)

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την περιπέτειά της με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ και πήγε να εκπληρώσει το τάμα της στον Ταξιάρχη.

Το μοντέλο εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια. Διαβάστε παρακάτω...

Το μοντέλο με καταγωγή από την Μυτιλήνη, Ειρήνη Μελισσαροπούλου, έφτασε τη Τετάρτη περίπου στις 10:30 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Αισίως η 21χρονη Ειρήνη ξαναπάτησε τα πάτρια εδάφη της Μυτιλήνης φανερά συγκινημένη. Με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε ξανά τους δικούς της ανθρώπους. Οι συντοπίτες της περίμεναν να την υποδεχθούν ξανά, ενώ κάποιοι από αυτούς μίλησαν για τις στιγμές χαράς που έζησαν από την άφιξη της αθώας πια Ειρήνης στο νησί.

Η 21χρονη με δάκρυα στα μάτια έκανε συνέχεια τον σταυρό μόλις μπήκε στο σπίτι της. Τις ημέρες που ήταν στη φυλακή η κοπέλα είχε κάνει τάμα στον Αγίο Tαξιάρχη τον οποίο είδε στον ύπνο της. Ο ιερέας του Ιερού Ναού Παμμεξιστών Ταξιαρχών μίλησε στην εκπομπή Μαζί σου της Τατάνας Στεφανίδου .

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:


Την Τετάρτη επέστρεψε στη Μυτιλήνη η Ειρήνη Μελισσαροπούλου και είχε θερμή υποδοχή. Δείτε εδώ:

Η επιστροφή στη Μυτιλήνη και τα δάκρυα των συντοπιτών

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Τα πρώτα λόγια μετά την άφιξή της στην Ελλάδα!

Στην Ελλάδα επέστρεψε το πρωί της Τετάρτης η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία βρισκόταν έγκλειστη στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, κατηγορούμενη για μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης.

Η 21χρονη Ειρήνη έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή της.

Το βίντεο από την άφιξή της δημοσίευσε στο Facebook το Πρώτο Θέμα.

«Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη, μετά από 16 μήνες άδικης κράτησης, ταλαιπωρίας και θλίψης. Το είχα πει από την αρχή πως είμαι αθώα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δικηγόρο μου Σάκη Κεχαγιόγλου για τη μάχη που έδωσε. Τις προξενικές αρχές της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ και όλους τους γνωστούς και άγνωστους που βοήθησαν τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μου. Η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω πίσω στη Μυτιλήνη μαζί με την οικογένειά μου. Να δώσω ένα τέλος και να αρχίσω τη ζωή μου από την αρχή. Χρειάζομαι ηρεμία και σεβασμό στην ιδιωτική μου ζωή. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή και το ενδιαφέρον», ήταν τα πρώτα λόγια της Ειρήνης Μελισσαροπούλου.

Δείτε περισσότερα κοινωνικά θέματα μόνο με ένα κλικ