Τραγωδία Mall: "Ήταν πάρα πολύ άσπρη και..." - Ανατριχιαστική αποκάλυψη από αυτόπτη μάρτυρα!

Σοκαριστική αποκάλυψη!

Τραγωδία Mall:

Συγκλονίζει η ανατριχιαστική μαρτυρία αυτόπτη για την τραγωδία στο Mall "Ήταν πάρα πολύ άσπρη και..."!

Τα αίτια της τραγωδίας με την πτώση και τον θάνατο της άτυχης γυναίκας μέσα στο Mall, στο Μαρούσι την Τετάρτη το βράδυ, αναζητά η αστυνομία. Διαβάστε παρακάτω...

Τα ερωτήματα παραμένουν… αναπάντητα και κανείς δεν ξέρει μέχρι αυτή την φόρα τι κρύβεται πίσω από αυτή τη μυστηριώδη υπόθεση. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ και ενώ το εμπορικό κέντρο ήταν γεμάτο κόσμο.

Υπάρχουν ενδείξεις πως πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες. Αυτοκτονία ή θάνατος; Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος στο εμπορικό κέντρο που έχουν καταγράψει τις τελευταίες κινήσεις της γυναίκας, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ανδρών της αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση.

Όπως υποστηρίζουν, οι κάμερες θα «μιλήσουν» και θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η γυναίκα, η οποία ήταν μόνη, διακρίνεται να μιλά στο τηλέφωνο και στη συνέχεια να πλησιάζει στην κουπαστή της σκάλας όπου σημειώθηκε η βουτιά θανάτου.

Την ίδια στιγμή όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα έπεσε από τις εσωτερικές σκάλες του τρίτου ορόφου και κατέληξε στον πρώτο όροφο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και επικράτησε αναστάτωση. Ένας γιατρός φέρεται να προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα μέχρι να φτάσουν τα ασθενοφόρα.

Όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο η γυναίκα ήταν νεκρή και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. «Είμαι από πάνω στις κυλιόμενες και υπήρχε μία αναστάτωση. Βρίσκω έναν κύριο και μου είπε ότι έπεσε μία γυναίκα, εγώ μου λέει άκουσα το μπαμ, με το που μπήκα μέσα στο Mall. Κοιτάω, μου λέει, κάτω στον πρώτο όροφο, από τον τρίτο έπεσε και δεν υπήρχαν, μου είπε, αίματα. Ήταν πάρα πολύ άσπρη. Ήρθε μου είπε αστυνομία και μετά εμάς μα διώχνανε. Δεν μας άφηναν να κάτσουμε και να κοιτάμε κάτω και έχουν κλείσει τις εισόδους. Λένε μάλιστα ότι δεν ξέρουν αν είναι ατύχημα ή αυτοκτονία», δήλωσε νεαρή γυναίκα που βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο τη στιγμή του τραγικού περιστατικού.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα που έχασε τη ζωή της ήταν ηλικίας περίπου 40 ετών, αλλά ακόμη δεν υπάρχουν στοιχεία της καθώς δεν ταυτοποιήθηκε από κάποιο έγγραφο.

Τραγωδία Mall: Η επίσημη ανακοίνωση του εμπορικού κέντρου για τον ακαριαίο θάνατο της γυναίκας!

Τραγωδία Mall: Σε αυτοκτονία καταλήγουν οι αρχές! Το τηλεφώνημα που την ώθησε στον θάνατο

Σε αυτοκτονία, μάλλον, αποδίδουν μέχρι στιγμής οι αρχές την τραγωδία που έλαβε χώρα στο Mall! - Το τηλεφώνημα που ώθησε την γυναίκα στον θάνατο

Τα αίτια της τραγωδίας με την πτώση και τον θάνατο γυναίκας μέσα στο Mall στο Μαρούσι την Τετάρτη το βράδυ αναζητά η αστυνομία.

Όπως δείχνει η πρώτη ανάλυση του υλικού του κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου, οι αστυνομικοί είδαν πως δευτερόλεπτα πριν την στιγμή της πτώσης η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο τηλέφωνο. Ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και να πέφτει στο κενό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:50 όταν μία γυναίκα, περίπου 40 ετών, έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου στο κενό. Αμέσως διακομίσθηκε στο ΚΑΤ όπου άφησε και την τελευταία της πνοη.

Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ήταν η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα με την μικρή της κόρη που πόσταρε αμέσως μετά μία μαύρη εικόνα «Ο Θεός να βάλει το χέρι του» έγραψε.

Τραγωδία Mall: Σε κατάσταση σοκ γνωστή τραγουδίστρια! Είδε την γυναίκα να πέφτει από τον τρίτο!

έλος τη θλίψη της για τον θάνατο γυναίκας που έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού καταστήματος The Mall Athens στο Μαρούσι εξέφρασε η Lamda Development, με ανακοίνωσή της.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr

ΠΗΓΗ TheCaller.gr