Παρίσι: Το ανατριχιαστικό σκίτσο του Αρκά για την μεγάλη φωτιά!

Τα είπε όλα σε λίγες γραμμές...

Παρίσι: Το ανατριχιαστικό σκίτσο του Αρκά για την μεγάλη φωτιά!

Με ένα συγκλονιστικό σκίτσο, ο Αρκάς περιγράφει τα συναισθήματα των Ελλήνων για την πυρκαγιά που κατακαίει την Παναγία των Παρισίων.


Ο αγαπημένος σκιτσογράφος, επέλεξε στο σκίτσο της θλίψης να μην βάλει λόγια -είναι περιττά άλλωστε. Ο Αρκάς, έχει σκιτσάρει τον Κουασιμόδο να δακρύζει. Διαβάστε παρακάτω....

Ο Κουασιμόδος, είναι ο χαρακτήρας του καμπούρη που δημιούργησε ο Βίκτωρ Ουγκώ και χτυπούσε τις καμπάνες του καθεδρικού ναού στο εμβληματικό έργο του η «Παναγία των Παρισίων»

Δείτε το σκίτσο του Αρκά για την Παναγία των Παρισίων:

Το σκίτσο του Αρκά για την Παναγία των Παρισίων

Παρίσι: Ραγίζει καρδιές η Κάρλα Μπρούνι για την καταστροφή!

Το μήνυμα της Carla Bruni για την φωτιά στον Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων!

Φωτογραφίες και βίντεο που κόβουν την ανάσα κάνουν τον γύρο του πλανήτη με την πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων.

Άνθρωποι του πολιτικού και του καλλιτεχνικού κόσμου μέσα από τα προσωπικά τους social media εκφράζουν την θλίψη τους για αυτό το δυσάρεστο γεγονός.

Από την πλευρά της, η πρώην πρώτη κυρίας της Γαλλίας, Carla Bruni δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας έτσι στους διαδικτυακούς της φίλους το πόσο λυπάται για την καταστροφή του ιστορικού Ναού.

Η ίδια στην λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της έγραψε «Θλίψη», χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε περισσότερα. Όλα τα βίντεο και οι εικόνες σοκ σε σχετικό μας άρθρο

Το μήνυμα της Κάρλα Μπρούνι για την Παναγία των Παρισίων

Τι ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες

Σοκ προκαλούν σε ολόκληρο τον κόσμο οι εικόνες από την ανείπωτη καταστροφή σε ένα από τα μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς: Η Παναγία των Παρισίων, η «Νotre Dame» έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ξεκίνησε από ατύχημα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ενώ αυτή την ώρα καταβάλλεται προσπάθεια για να περισωθούν έργα τέχνης μέσα από τον Ιστορικό ναό.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν που βρίσκεται αυτή την ώρα στον τόπο της καταστροφής, δήλωσε ότι μαζί με την Παναγία των Παρισίων «καίγεται και ένα κομμάτι από μας».