Νέα τραγωδία στην Κρήτη! Βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο ο...

Εικόνες σοκ!

Νέα τραγωδία στην Κρήτη! Βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο ο...

Νέα τραγωδία σοκάρει την Κρήτη, μετά τον εντοπισμό του άνδρα που είχε εξαφανιστεί, νεκρός βρέθηκε σε ξενοδοχείο.

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας σε δωμάτιο ξενοδοχείου επί της Λ. Καλοκαιρινού στο Ηράκλειο. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, πρόκειται για έναν 38χρονο άνδρα ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Από την αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Α’ Αστυνομικό Τμήμα.

Ιωάννινα: 13χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Εγκεφαλικά νεκρός στο νοσοκομείο!

Σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στα Ιωάννινα, όταν ένα αμάξι παρέσυρε 13χρονο και το παιδί νοσηλεύεται εγκεφαλικά νεκρό στο νοσοκομείο!

Πολύ δύσκολα τα πράγματα. Διαβάστε παρακάτω...

Σε κρίσιμη κατάσταση, εγκεφαλικά νεκρός, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων, 13χρονος που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, χθες το απόγευμα, στην Πρέβεζα.

Το άτυχο αγόρι επέστρεφε με το ποδήλατό του στο σπίτι του, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βρέθηκε στο παμπρίζ διερχόμενου αυτοκινήτου.

Ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στην Πρέβεζα το θύμα του τροχαίου, που διακομίστηκε χωρίς σφυγμό, ανατάχθηκε και μεταφέρθηκε κατευθείαν στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Σοκ στα Ιωάννινα: Βρέθηκε νεκρός 33χρονος μέσα σε ποτάμι!

Τροχαίο σοκ στην Κρήτη! Νεκρός ο 24χρονος....

Ενας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη απόψε στην Κρήτη.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην Ασή Γωνιά όταν τα δύο αγροτικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά. Από την σφοδρή σύγκρουση οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και απεγκλωβίστηκαν βαριά τραυματισμένοι από τις αρχές που έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με το ekriti.gr ο ένας εκ των εμπλεκόμενων, δεν άντεξε στα τραύματά του και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα. Πρόκειται για έναν 24χρονο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο άνδρες ηλικίας περίπου 65 ετών, έχουν τραυματιστεί σοβαρά και έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Τροχαίο σοκ! Ανετράπη τουριστικό λεωφορείο - 28 νεκροί!

Ανείπωτη τραγωδία στην Πορτογαλία με το απίστευτο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο πορτογαλικό νησί Μαδέρα, μετά την ανατροπή ενός τουριστικού λεωφορείου και τον θάνατο 298 ανθρώπων!

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του νησιού ανέφεραν ότι περίπου 50 άτομα βρίσκονταν στο λεωφορείο κατά τη στιγμή της συντριβής - με τους περισσότερους από αυτούς να πιστεύεται ότι είναι τουρίστες.

Το λεωφορείο έπεσε από το δρόμο και συνετρίβη στην κορυφή ενός σπιτιού το βράδυ της Τετάρτης, αφού ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε μια στροφή.

Τροχαίο σοκ στην Πορτογαλία - Ανετράπη τουριστικό λεωφορείο - 28 νεκροί!

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, οι νεκροί μέχρι στιγμής είναι 28, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Τροχαίο σοκ στην Πορτογαλία - Ανετράπη τουριστικό λεωφορείο - 28 νεκροί!