Tραγωδία στο Αίγιο: «Δεν το πέταξα το μωρό στα σκουπίδια...», λέει η μητέρα - Σοκ με την τελευταία της ανάρτηση στο Facebook!

Τι λέει η μάνα του άτυχου βρέφους;

Tραγωδία στο Αίγιο: «Δεν το πέταξα το μωρό στα σκουπίδια...», λέει η μητέρα - Σοκ με την τελευταία της ανάρτηση στο Facebook!

Η τραγωδία στο Αίγιο με την μητέρα που πέταξε το νεογέννητο βρέφος της στους κάδους έχει προκαλέσει σοκ και η ίδια λέει πως δεν προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, ενώ ανατριχιάζει η ανάρτησή της στο Facebook.

Επιμένει η μάνα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο. Διαβάστε παρακάτω...

«Δεν πέταξα το βρέφος στα σκουπίδια. Το είπα και στην αστυνομία. Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος» λέει χαρακτηριστικά η 35χρονη, από το κρεβάτι του νοσοκομείου της Πάτρας όπου νοσηλεύεται, στην τηλεόραση του Star.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα», είπε και η μητέρα της, λέγοντας πως «ήταν παχιά. Είχε πάντα κιλά. Κόντευε τα 94 κιλά».

Η 35χρονη, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, διατηρούσε σχέση με ένα νεότερο άνδρα από τον περασμένο Ιούλιο. Είχαν ερωτική επαφή μόνο μία φορά και ανέφερε ότι στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το νεκρό βρέφος είναι της 35χρονης και η ταυτοποίηση έγινε έπειτα από εξέταση DNA.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί, ούτε έχει ασκηθεί εναντίον της ποινική δίωξη, διότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει ολοκληρωθεί το προανακριτικό υλικό.

Το προανακριτικό υλικό θα ολοκληρωθεί, όταν θα υπάρχει και το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων από το βρέφος.

Να σημειωθεί ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει διατάξει να του υποβληθεί από την αστυνομία όλο το προανακριτικό υλικό, με εκκρεμή την ιστολογική εξέταση σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αίσθηση προκαλεί και η τελευταία ανάρτηση της 35χρονης στο Facebook.

«Όλα κάποια στιγμή χάνονται» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο προφίλ της στο facebook κατά διαστήματα ανέβαζε και φωτογραφίες με μωρά! Η ίδια εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως το βρέφος δεν έχει καμία σχέση με τη δική της περίπτωση, καθώς υποστηρίζει πως απέβαλλε ενώ διένυε την 34η εβδομάδα κύησης.

Το χρονικό της φρίκης

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν η 33χρονη γυναίκα εισήχθη με αιμορραγία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου μετά από τοκετό, χωρίς όμως να έχει μαζί της το νεογέννητο.

Το νεογνό βρέθηκε αργότερα νεκρό σε έναν κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο από γυναίκα υπάλληλο του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, η οποία μάλιστα, δεν άντεξε στη θέα που αντίκρισε και λιποθύμησε.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου είχαν ήδη κινητοποιηθεί μετά από μια ανώνυμη καταγγελία και ανακάλυψαν το νεκρό βρέφος στον κάδο που τους υποδείχθηκε.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας και η ενημέρωση από τους γιατρούς του νοσοκομείου ότι μια νεαρή είχε παρουσιάσει αιμορραγία κατόπιν επιπλοκών από τοκετό χωρίς να έχει μαζί της το μωρό, τους οδήγησε στο νοσοκομείο του Ρίου.

Η επίτοκος, που εντοπίστηκε στη Μαιευτική Γυναικολογική κλινική, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό και ομολόγησε ότι εκείνη το πέταξε στα σκουπίδια για να κρύψει τη γέννα, αφού ήταν παιδί εκτός γάμου και φοβόταν τον κοινωνικό της περίγυρο.

Ωστόσο, στη συνέχεια φέρεται να αρνήθηκε ότι γέννησε και πέταξε το παιδί στα σκουπίδια, καθώς μίλησε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ για γυναικολογικά προβλήματα και αποβολή. Δείτε ποια είναι η μάνα που προχώρησε στην αδιανόητη πράξη.

Πηγή: protothema.gr

Εξέλιξη σοκ για τη φρίκη στο Αίγιο: Το μωρό ήταν τέσσερις μέρες νεκρό μέσα στον κάδο! (Βίντεο)

Μία νέα εξέλιξη που σοκάρει έρχεται για την φρικιαστική υπόθεση στο Αίγιο με το νεκρό μωρό στον κάδο, καθώς το βρέφος φέρεται να ήταν πεταμένο στα σκουπίδια για τέσσερις ημέρες!

Τι είδαν οι ιατροδικαστές;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι το μωρό πέθανε πριν από τέσσερις μέρες, ενώ ατά πάσα πιθανότητα γεννήθηκε πριν από έξι μέρες.

Εξετάζεται μάλιστα αν πέθανε από ασιτία ή από κάποια άλλη αιτία.

Η 35χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και έχει διαταχθεί και εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν είναι η μητέρα του άτυχου βρέφους.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ

Εικόνες που σοκάρουν στο Αίγιο: Αυτός είναι ο κάδος που βρέθηκε το νεκρό μωρό!

Σοκάρουν οι εικόνες από τον κάδο στον οποίο βρέθηκε το νεκρό μωρό στο Αίγιο!

Η είδηση έχει προκαλέσει τον αποτροπιασμό!

Το βρέφος εντοπίστηκε στον κάδο απορριμμάτων μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα.

Χθες βράδυ μια γυναίκα 35 περίπου ετών πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία και η εικόνα της σύμφωνα με πληροφορίες παρέπεμπε σε επιπλοκές από γέννα και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Το μωρό βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου η οποία στη θέα που αντίκρισε δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Γείτονες ασπρίζουν το σημείο για λόγους απολύμανσης.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη καθώς η γυναίκα φέρεται να είναι η μητέρα του μωρού και αυτή που το πέταξε. H γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Εικόνες που σοκάρουν στο Αίγιο: Αυτός είναι ο κάδος που βρέθηκε το νεκρό μωρό!

Εικόνες που σοκάρουν στο Αίγιο: Αυτός είναι ο κάδος που βρέθηκε το νεκρό μωρό!Εικόνες που σοκάρουν στο Αίγιο: Αυτός είναι ο κάδος που βρέθηκε το νεκρό μωρό!

Πηγή: thebest.gr