Είδηση - σοκ: 42 νεκροί από εκρήξεις σε εκκλησία!

Μακελειό!

Είδηση - σοκ: 42 νεκροί από εκρήξεις σε εκκλησία!

Είδηση σοκ μόλις έγινε γνωστή! Νεκροί 42 άνθρωποι από εκρήξεις σε εκκλησία!

Βάφτηκε στο αίμα το Πάσχα των Καθολικών - Εκρήξεις μέσα σε τρεις εκκλησίες και τρία ξενοδοχεία στο Κολόμπο, την πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα - Τουλάχιστον 280 τραυματίες. Διαβάστε παρακάτω...

Τουλάχιστον 42 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις εκρήξεις μέσα σε εκκλησίες και ξενοδοχεία στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα, το Κολόμπο, και περιοχές κοντά σ' αυτή, κατά τον πρώτο επίσημο απολογισμό, που δόθηκε πριν από λίγο στη δημοσιότητα από την αστυνομία της χώρας.

Είδηση - σοκ: 42 νεκροί από εκρήξεις σε εκκλησία!

Είδηση - σοκ: 42 νεκροί από εκρήξεις σε εκκλησία!

Οι εκρήξεις σε τρεις εκκλησίες και τρία ξενοδοχεία στη Σρι Λάνκα έγιναν ανήμερα του εορτασμού του Πάσχα των Καθολικών.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι κατέγραψε συνολικά έξι εκρήξεις, σε τρία πολυτελή ξενοδοχεία και μια εκκλησία της πρωτεύουσας και σε ακόμη δύο εκκλησίες κοντά στο Κολόμπο.

Είδηση - σοκ: 42 νεκροί από εκρήξεις σε εκκλησία!

Είδηση - σοκ: 42 νεκροί από εκρήξεις σε εκκλησία!

Μια από τις εκκλησίες οι οποίες επλήγησαν βρίσκεται στο Νεγκόμπο, βόρεια της πρωτεύουσας.

«Επίθεση εναντίον της εκκλησίας μας, παρακαλούμε ελάτε να μας βοηθήσετε εάν βρίσκονταν εδώ μέλη της οικογένειάς σας», διαβάζει κανείς σε μήνυμα στα αγγλικά που αναρτήθηκε στη σελίδα της στο Facebook η εκκλησία του Αγίου Σεβαστιανού στο Νεγκόμπο.

Είδηση - σοκ: 42 νεκροί από εκρήξεις σε εκκλησία!

Σοκ στην Κύπρο: Σε φάση σαπωνοποίησης το 2ο πτώμα που βρέθηκε!

Σε φάση σαπωνοποίησης βρίσκεται το 2ο πτώμα το οποίο εντοπίστηκε στην Κύπρο και δεν αφορά την 6χρονη που αναζητούν.

Πού οδηγούν οι έρευνες;

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη στην Κύπρο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση δολοφονίας της 38χρονης Marry Roze από τις Φιλιππινές, η σορός της οποίας βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο στο Μιτσερό.

Στο μεταλλείο βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου (20/04) δύτες της ΕΜΑΚ καθώς και ισχυρή αστυνομική δύναμη και μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews.com, εντοπίστηκε δέυτερο πτώμα στο φρεάτιο το οποίο ανασύρεται από τις δυνάμεις της ΕΜΑΚ.

Ο ένας εκ των δύο υπόπτων, ο 35χρονος, χθες οδήγησε τα μέλη της Αστυνομίας σε περιοχή στη λίμνη του Ξυλιάτου.

Ο 35χρονος ύποπτος φαίνεται ότι «έσπασε» τη σιωπή του κατά την πολύωρη ανάκριση στην οποία υποβλήθηκε αμέσως μετά τη διαδικασία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, που αποφάσισε την 8ημερη κράτησή του και προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς.

undefined
Καταιγιστικές οι εξελίξεις που σημειώνονται γύρω από τις έρευνες σχετικά με την υπόθεση του στυγερού εγκλήματος της 38χρονης Μary Rose.philenews.com

Xθες βράδυ, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος ανέφερε ότι οι Αρχές είναι «αρκετά κοντά» στην εξιχνίαση της υπόθεσης, όπως μεταδίδει το sigmalive.com.

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως καθοριστική τόσο για την πορεία των ερευνών όσο και για την εμπλοκή του 35χρονου υπόπτου.

ΠΗΓΗ Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων