Σοκ στην Κύπρο! Βρέθηκε το πτώμα του....

Φρίκη και αποτροπιασμός!

Σοκ στην Κύπρο! Βρέθηκε το πτώμα του....

Σοκ στην Κύπρο με το νέο εύρημα! Ποιανού το πτώμα βρέθηκε;

Ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε μέχρι στιγμής τους φόνους επτά ανθρώπων, πέντε γυναικών και δύο μικρών κοριτσιών και στην συνέχεια δήλωσε στις αρχές πως δεν έχει σκοτώσει καμία άλλη. Διαβάστε παρακάτω....

Το πτώμα μιας γυναίκας που ανακαλύφθηκε πεταμένο στην άκρη του δρόμου κοντά στο στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου στα Κατεχόμενα.

Ωστόσο οι αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμα και το γεγονός να είχε επεκτείνει την δράση του και στα κατεχόμενα.

Μάλιστα οι "αρχές" του ψευδοκράτους φαίνεται πως έχουν στην διάθεσή τους στοιχεία που συνδέουν τον Κύπριο λοχαγό με την γυναίκα αυτή, που είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη τον Οκτώβριο του 2017.

Ο 35χρονος λοχαγός φέρεται να πέρασε με το αυτοκίνητό του στα κατεχόμενα τον Μάιο του 2018. Έχετε δει τις φωτογραφίες με το πρόσωπό του;

Κύπρος serial killer: Δεν έχει τέλος το θρίλερ! Τα 7 θύματα, τα Κατεχόμενα και η δολοφονία στην Ελλάδα!

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τον serial killer από την Κύπρο! Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τα 7 θύματα, ενώ υπάρχουν υποψίες πως έδρασε στα Κατεχόμενα, αλλά και στην Ελλάδα.

Στην Κόκκινη Λίμνη με το τοξικό νερό αναζητούν τρία πτώματα και άφαντο είναι ακόμα το πτώμα της 6χρονης Sierra, ενώ ψάχνουν την ταυτότητα του πτώματος από το πεδίο βολής.

undefined

Ο 35χρονος serial killer της Κύπρου, λοχαγός Νίκος Μεταξάς θα οδηγηθεί σήμερα στο δικαστήριο Λευκωσίας για ανανέωση των διαταγμάτων κράτησής του, για όλους τους φόνους που έχει ομολογήσει μέχρι τώρα. Ο Νίκος Μεταξάς θα ανακριθεί και τις επόμενες ημέρες, καθώς οι ανακριτές πιστεύουν ότι κρύβει ακόμα μυστικά τα οποία έχει αποφασίσει να αποκαλύπτει λίγα λίγα.

undefined

undefined

Δεν μπορούν να εντοπίσουν τα τρία πτώματα στην «Κόκκινη λίμνη»

Στην τοξική λίμνη έχει κρύψει τα πτώματα της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola, της 36χρονης Livia Florentina Bunea και της 8χρονης κόρης της Elena Natalia Bunea ο serial killer και θα χρησιμοποιηθεί ρομποτική κάμερα για να τα βρουν οι Αρχές.

Ο λοχαγός Νίκος Μεταξάς μεταφέρθηκε στον χώρο και υπέδειξε το σημείο όπου πέταξε τα πτώματα των δύο γυναικών και του παιδιού, έχοντας ομολογήσει τη δολοφονία τους, που έγινε το 2016 και το 2018.

undefined

Έχει διαπράξει έγκλημα και στην Ελλάδα;

Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος και σοκάρουν. Ρωτήθηκε από τις Αρχές για την παρουσία του στην Ελλάδ, καθώς » είχε βρεθεί στη χώρα μας, πέρυσι, για στρατιωτική εκπαίδευση, και συγκλόνισε με την απάντηση «δεν γνωρίζω τα μέρη εκεί, δεν είχα που να θάψω κάποια γυναίκα».

undefined

Έδρασε και στα Κατεχόμενα;

Οπως μεταδίδει το cyprustimes, επικαλούμενο τον Alpha Κύπρου, οι αρχές στα Κατεχόμενα έχουν ζητήσει βοήθεια μέσω της δικοινοτικής επιτροπής, καθώς φαίνεται να κατέχουν στοιχεία που να συνδέουν τον 35χρονο serial killer με πτώμα 40χρονης γυναίκας που βρέθηκε στα κατεχόμενα στις 6 Ιανουαρίου. Πρόκειται για γυναίκα από το Βιετνάμ που βρέθηκε νεκρή. Η εξαφάνιση της γυναίκας είχε δηλωθεί από τις 15 Οκτωβρίου του 2017.

Το ρεπορτάζ του Alpha Κύπρου μετέδωσε πως στοιχεία δείχνουν ότι ο serial killer, που έριξε μέσα στη Κόκκινη Λίμνη τρία από τα θύματά του, πέρασε με το αυτοκίνητο του στα κατεχόμενα στις 5 Μαΐου του 2018.

serial killer

Πηγή: protothema.gr