Θήβα: Ραγδαίες εξελίξεις με την 8χρονη Αλεξία!

Έγινε αυτό που φοβόταν η τοπική κοινωνία!

Θήβα: Ραγδαίες εξελίξεις με την 8χρονη Αλεξία!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με την 8χρονη Αλεξία στην Θήβα και τον 54χρονο που φέρεται να είναι εκείνος που πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 8χρονη!

Πιο συγκεκριμένα, η βαλλιστική για την 8χρονη Αλεξία που πυροβολήθηκε στην Θήβα «έδειξε» το όπλο του 54χρονου! Διαβάστε παρακάτω....

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, αξιοποιώντας τη βαλλιστική έκθεση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς προχώρησαν στη σύλληψη ενός 54χρονου, που κατηγορείται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και της παράβασης νομοθεσίας περί όπλων!


Κατασχέθηκε περίστροφο που κατείχε παράνομα και ταυτοποιήθηκε ως το όπλο, του οποίου η βολίδα τραυμάτισε στο κεφάλι την 8χρονη. Επιπλέον κατασχέθηκαν (4) κάλυκες περιστρόφου & (2) κυνηγετικά όπλα

Η υπόθεση ξεκίνησε την Κυριακή του Πάσχα, όταν η 8χρονη Αλεξία βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, με συγγενείς και φίλους και έχασε αιφνιδιαστικά τις αισθήσεις του, αιμορραγώντας από το κεφάλι.


Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε βληθεί στη δεξιά κροταφική χώρα, από πυροβόλο όπλο, με τη βολίδα να παραμένει σφηνωμένη εντός του κρανίου.

Θήβα: Χαμόγελα ευτυχίας για την 8χρονη που τραυματίστηκε από σφαίρα!

Χαμόγελα ευτυχίας για την 8χρονη στη Θήβα που τραυματίστηκε από σφαίρα, όταν έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της!

Ποια είναι η τελευταία εξέλιξη στην υγεία της;

Τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα πέρασαν και πλέον περιμένουν από το παιδί να ανταποκριθεί μετά τη λεπτή χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε. Στο πλευρό της 8χρονης βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς της, που αγωνιούν.

Ψάχνουν το όπλο

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές αναζητούν το όπλο από το οποίο έφυγε η σφαίρα που τραυμάτισε το άτυχο κορίτσι.


Για το λόγο αυτό βρίσκεται στη Θήβα ειδικό κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του όπλου, καθώς το μόνο που έχει εξακριβωθεί είναι είναι ότι η σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη δεν προέρχεται από καραμπίνα αλλά από πιστόλι ή περίστροφο.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πώς παρά το ότι η περιπέτεια της 8χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο κανείς από όσους οπλοφορούν στην περιοχή στην οποία συνέβη το τραγικό ατύχημα δεν έχει παρουσιαστεί στις αρχές για να ελεγχθεί το όπλο του.

Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αναμένεται να εξετάσουν όλους όσους κατέχουν όπλα, έτσι ώστε από τη βαλλιστική εξέταση να βρεθεί ο δράστης με τις έρευνες να έχουν επικεντρωθεί κυρίως σε δύο χωριά από τα οποία ακούγονταν συνεχώς πυροβολισμοί το μεσημέρι της Κυριακής.

Η σφαίρα που αφαιρέθηκε από το κεφάλι του παιδιού είναι στα εγκληματολογικά εργαστήρια και τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει γνωστό στις αρχές τι διαμετρήματος είναι. Παράλληλα αυτό που θέλουν να εξετάσουν οι ειδικοί είναι η τροχιά της σφαίρας έτσι ώστε να μπορούν να σχηματίσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την περιοχή από την οποία προήλθε.