Τροχαίο-σοκ στη Θησέως: Οδηγός χτύπησε με ιλιγγιώδη ταχύτητα 18χρονη και την παράτησε στο δρόμο!

Η έκκληση της οικογένειας!

Τροχαίο-σοκ στη Θησέως: Οδηγός χτύπησε με ιλιγγιώδη ταχύτητα 18χρονη και την παράτησε στο δρόμο!

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Θησέως, όταν ένας οδηγός με ιλιγγιώδη ταχύτητα χτύπησε μία 18χρονη και την παράτησε στο δρόμο!

Οι γονείς της κοπέλας κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι να μιλήσει στις Αρχές για τον εντοπισμό του δράστη!

Κατά την επιστροφή της και ενώ κινούνταν στη λεωφόρο Θησέως, ένα αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρέσυρε το άτυχο κορίτσι και το πέταξε πολλά μέτρα μακριά. Να σημειωθεί ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο προφυλαχτήρας του οχήματος εντοπίστηκε δεκάδες μέτρα μακριά από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο.

Και το χειρότερο, ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε να βοηθήσει το κορίτσι αλλά, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Η άτυχη 18χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο δρόμο ενώ διερχόμενοι οδηγοί και περίοικοι έσπευσαν να τη βοηθήσουν και να καλέσουν το ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την εισήγαγαν επειγόντως στο χειρουργείο.

Η οικογένεια της κοπέλας απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει δει το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Θησέως να καταθέσει στις Αρχές ώστε να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός που την χτύπησε και την εγκατέλειψε. Aκόμη ένα τροχαίο σημειώθηκε χθες με δύο νεκρούς στην Αθήνα!

Τροχαίο σοκ στην Βασ. Σοφίας! Όχημα κόπηκε στη μέση!

Τροχαίο σοκ σημειώθηκε στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα προς Κηφισιά το απόγευμα της Παρασκευής. Ένα όχημα κόπηκε στη μέση.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα και μία μοτοσυκλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το ατύχημα υπάρχουν τραυματίες.Τα οχήματα συγκρούστηκαν ομόρροπα και από τη σφοδρότητα εκσφενδονίστηκαν θραύσματα σε μεγάλη απόσταση, ενώ τα ίδια μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών. Η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία από την αριστερή λωρίδα, με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

undefined

undefined

Τραγωδία στην Εγνατία οδό! Νεκρός σε τροχαίο ο...

Τραγωδία σημειώθηκε στην Εγνατία οδό! Νεκρός σε τροχαίο ατύχημα ένας άνδρας.

Πως συνέβη το μοιραίο γεγονός;

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ημαθία,το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 76χρονου άνδρα.

Στις 14.40, στο 234ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων εντός της σήραγγας 10, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηγουμενίτσα, Δ.Χ.Ε., όταν ο οδηγός ενός ταξί με έδρα την Κοζάνη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος, έπεσε σε τοίχο της σήραγγας και ακινητοποιήθηκε εκτός αυτής.

undefined

Από την σύγκρουση έχασε την ζωή του ο 76χρονος συνοδηγός, ενώ ο 68χρονος οδηγός μεταφέρθηκε τραυματίας στο Νοσοκομείο της Βέροιας.

undefined