Κώστας Μπακογιάννης: Η τρυφερή αγκαλιά με τη Ντόρα μετά τη νίκη! «Γιε μου...»

Έλιωσε με τον γιο της!

Κώστας Μπακογιάννης: Η τρυφερή αγκαλιά με τη Ντόρα μετά τη νίκη! «Γιε μου...»

Μια τρυφερή αγκαλιά από τη μητέρα του, Ντόρα, πήρε ο Κώστας Μπακογιάννης, μετά τη χτεσινή του νίκη στις εκλογές 2019! «Συγχαρητήρια, γιε μου!» του είπε μεταξύ άλλων!

Όπως ήταν φυσικό, η Ντόρα Μπακογιάννη έλιωσε στην αγκαλιά του Κώστα Μπακογιάννη και τον συνεχάρη για την πρωτιά του στον Δήμο Αθηναίων.

Συγχαρητήρια αγόρι μου! #athinapsila, έγραψε η πρώην υπουργός, στον λογαριασμό της στο facebook.

Η Ντόρα και ο Κώστας Μπακογιάννης

Τρελά γιόρτασε την επικράτηση του αδελφού της και η Αλεξία Μπακογιάννη. Αξιοσημείωτο είναι ότι λίγο αργότερα, ο Αλέξης Τσίπρας κήρυξε εκλογές!

Κοσιώνη - Μπακογιάννης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε δημόσια έξοδο!

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι, Κοσιώνη - Μπακογιάννης!

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης, ενάμιση χρόνο μετά το γάμο τους, όχι μόνο συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους, αλλά το δείχνουν και δημόσια!

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές, σε βραδινή τους έξοδο στο Ηρώδειο. Μπήκαν στον ίδιο χώρο χέρι - χέρι, ενώ κοιτάζονταν με την ίδια τρυφερότητα όλο το βράδυ.

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης

Σία Κοσιώνη: Η ανάρτηση - φωτιά στα social media! «Σας αφορά»!

Μια ανάρτηση φωτιά στα social media έκανε η Σία Κοσιώνη που μας αφορά όλους.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΙ έστειλε το δικό της μήνυμα για τις εκλογές.

Συγκεκριμένα βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο για να ρίξει την ψήφο της για τις Περιφερειακές, κοινοτικές, δημοτικές και ευροεκλογές.

Με μια φωτογραφία του γιου της έξω από το παραβάν θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους πολίτες, κυρίως όμως στους νέους που ψηφίζουν για πρώτη φορά με το μήνυμα πως μας "αφορά όλους".

AdTech Ad

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Περιμένοντας έξω από το παραβάν. Γιατί τον αφορά κι ας μην το ξέρει ακόμη. Γιατί μας αφορά όλους. Η ψήφος είναι η φωνή μας. Η ψήφος είναι η δύναμη μας. Γι’ αυτό και δεν την αναθέτουμε σε άλλους. Για τους 530.000 νέους που σήμερα ψηφίζουν για πρώτη φορά. Σας αφορά».

Σία Κοσιώνη γιος