Έκτακτο! Βγήκε από την Εντατική η 8χρονη που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στην Θήβα!

Έσκασε τώρα!

Έκτακτο! Βγήκε από την Εντατική η 8χρονη που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στην Θήβα!

Βγήκε από την Εντατική η 8χρονη που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στην Θήβα!

Χαμογελά η οικογένεια της!

Βγήκε από την Εντατική, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, η 8χρονη Αλεξία, που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα, στην αυλή του σπιτιού της στη Θήβα, ανήμερα το Πάσχα.

Έκτακτο! Επιδεινώθηκε η υγεία της 8χρονης Αλεξίας! Διασωληνώθηκε ξανά!

Επιδεινώθηκε η υγεία της 8χρονης Αλεξίας, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα την Κυριακή που Πάσχα και διασωληνώθηκε ξανά.

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες;

Μπορεί για λίγες ημέρες η οικογένεια της να χαμογέλασε, αφού όλα έδειχναν πως πάνε καλά και οι γιατροί την αποσωλήνωσαν η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε αφού δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνη της.

Η ανακοίνωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου:

«Η ασθενής Σ.Α. παραμένει νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ με εικόνα βαρείας νευρολογικής συνδρομής. Η ασθενής επαναδιασωληνώθηκε στις 16.05.2019 λόγω αδυναμίας διατήρησης του αεραγωγού. Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη».

Η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας συγκλονίζει: «Σήμερα για πρώτη φορά...»

Συγκλονίζει με τα λόγια της η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από αδέσποτη σφαίρα.

Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας ήρθαν τα πρώτα χαμόγελα για την μικρή Αλεξία. Το ιατρικό ανακοινωθέν επιβεβαιώνει ότι η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί, ενώ οι γονείς της δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το νοσοκομείο η 8χρονη κουνάει χέρια και πόδια και αν υπάρχει προοδευτική βελτίωση δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποσωληνωθεί τα επόμενα 24ωρα.

Η ανακοίνωση του Παίδων

«Η ασθενής Α. Σ. παραμένει διασωληνωμένη χωρίς όμως πλήρη αναπνευστική υποστήριξη. Κινεί τα άκρα ομότιμα και γενικώς είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Εφόσον η βελτίωση παραμένει προοδευτική, αναμένεται εκτός απροόπτου, να απαλλαγεί από την καταστολή και ενδεχομένως να αποσωληνωθεί τα επόμενα 24ωρα, αλλά θα παραμείνει στην Εντατική Μονάδα Νοσηλείας παρακολουθούμενη.

Η κατάστασή της γενικώς, παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή».

«Σήμερα γέλασα για πρώτη φορά», λέει η μητέρα της
Οι γονείς της μικρής Αλεξίας δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του παιδιού τους από την ημέρα του Πάσχα όπου δέχτηκε την αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι την ώρα που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της.

Η μητέρα με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς συγκινημένη δεν έκρυψε τη χαρά της. «Άνοιξε τα μάτια της και μου έπιασε το χέρι», είπε μιλώντας στο newsit.gr με τρεμάμενη φωνή. «Σήμερα γέλασα για πρώτη φορά μετά από τόσες μέρες που είμαστε εδώ. Σήμερα έφυγα για πρώτη φορά από εδώ και πήγα στο σπίτι για να αλλάξω ρούχα. Πιστεύω ότι μέχρι την Κυριακή η Αλεξία θα μου μιλήσει».

Για τάμα στον άγιο Ταξιάρχη έκανε λόγο ο πατέρας της 8χρονης που και αυτός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη βελτίωση της υγείας του παιδιού του. Εμφανίστηκε βέβαιος, μιλώντας στο newsit.gr ότι θα γίνει το θαύμα. «Έχουμε κάνει τάμα στον άγιο Ταξιάρχη. Την Κυριακή, ανήμερα της γιορτής του πιστεύω ότι θα γίνει το θαύμα. Είμαι σχεδόν σίγουρος γι’αυτό. Σήμερα χαμογελάσαμε για πρώτη φορά μετά από τόσες μέρες».